12 Responses

  1. wandisini
    wandisini May 10, 2013 at 5:04 pm | | Reply

    kalau aku review post ini ok tak?

    menarik ni…boleh jadi bahan 🙂

    1. cik amal
      cik amal December 2, 2013 at 5:59 pm | | Reply

      cer baca novel 😀 boleh terjebak x?

  2. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 5:48 am | | Reply

    Manga & komik.. Erm..

  3. takai
    takai June 22, 2013 at 1:18 pm | | Reply

    kalo Pendekar Laut dan Raja Rimba tu lebih kepada komik,,manga ni lebih kpd japan ..mcm manga gantz, fairy tail, dragon ball dan yg paling femes skrng ni one piece paling top ten di jepun skrng ni…aku layan fairy tail dulu..kalo untuk category sennin aku lyn Gantz tpi bahaya ler untk bwh umur…huhuhu

    1. paan
      paan November 25, 2013 at 11:45 am | | Reply

      Icon kat comment tu macam gambar Aizawa dalam Code Blue…

      Aku pun layan One Piece juga. Sebelum ni layan juga Naruto ,Bleach dan Fairy Tail , tp sekarang dah agak ketinggalan. Cuma One Piece jer yang aku masih betul2 follow. 🙂

  4. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 24, 2013 at 2:44 am | | Reply

    Pendekar laut best..hehehe. 😛

  5. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:06 am | | Reply

    Manga ke Mangga?

  6. paan
    paan November 25, 2013 at 11:42 am | | Reply

    Tidak wajar.

    Aku sudah berkahwin + masih minat dengan manga dan anime.hehe.
    Kadang – kadang , ajak jer wife layan anime jugak 😛

    Cuba ajak untuk layan One Piece , tapi xberjaya , sebab panjang sgt. Dia malas nak tgk dari awal.

  7. suhiminain
    suhiminain January 30, 2015 at 2:55 am | | Reply

    aku pula nonton anime secara online di http://kissanime.com, tapi sekarang dah jarang. tak tahu anime ap yang best, anime terakhir aku nonton ialah Tokyo Ghoul.

    Dlu aku pun layan juga kreko and Arena, tapi sebab meleret cerita akhirnya stop. Paling layan kreko pun time Takeshi Obata melukis Death Note dlu. dah bertahun! 🙂

  8. ikhwan
    ikhwan February 19, 2015 at 3:31 pm | | Reply

    asalkan ada orang beli manga, aku baca je sebab free hehehe.

  9. zik
    zik January 30, 2016 at 6:51 am | | Reply

    sekarang sudah kahwin… ada layan lagi manga tak..hehe

    1. titan
      titan January 30, 2016 at 4:26 pm | | Reply

      masih layan seperti biasa.

      haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.