8 Responses

  1. wandisini
    wandisini May 10, 2013 at 5:03 pm | | Reply

    nak code diskaun 🙂

  2. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 5:52 am | | Reply

    Mohon beri tunjuk ajar macamana nak bermain dengan SEO.. Terima kasih..

  3. Datin Tyka
    Datin Tyka May 15, 2013 at 6:29 am | | Reply

    nak support hosting Malaysia je.. huhu

  4. Ladfe Amir
    Ladfe Amir May 24, 2013 at 3:22 pm | | Reply

    Memang sejarah kan. Tahun 2010 takde sapa pun nak komen kat sini. Tahun 2013..makin glamour lak owner blog ni

    1. suhiminain
      suhiminain February 2, 2015 at 4:44 am | | Reply

      biasalah, dah glamer sape pun akan pandang. huhu…

      ini bukti en. Titan konsisten dalam membina ‘bisnes blogging’nya. walaupun memakan masa yang lama, Alhamdulillah dia sudah berhasil. sekarang sedang meniup semangat kepada blogger-blogger baru.

      tapi tempoh 2-3 tahun memang itulah tempoh sebenarnya untuk menentukan sama ada kita kekal dalam bidang itu atau x. waktu komen ini ditulis, En, Titan masih lagi menulis. 2015! 🙂

  5. Calrase Patrick
    Calrase Patrick December 21, 2014 at 10:35 am | | Reply

    Saya juga mahu tukar lah ni..

    1. suhiminain
      suhiminain February 2, 2015 at 4:47 am | | Reply

      pakai godaddy memang berbaloi. tapi pastikan beli domain yg perlu sahaja, sebab renew pada tahun seterusnya pada kadar biasa. mencecah RM45-50.

      klu beli dekat netkl just 35 setahun, tapi itulah tiada kupon mcm godaddy. 🙂

  6. Kereta Sewa
    Kereta Sewa November 3, 2016 at 1:16 am | | Reply

    Tq tuan, tengah2 google nak beli domain keluar entry ni tapi promo code tak boleh pakai expired dah kot sebab entry 2010 ni. Kena google promo code plak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.