15 Responses

  1. sohoque
    sohoque May 10, 2013 at 2:07 pm | | Reply

    sib baik aku kenal ko online jer.. kalau tak mau kena penyepak.. hehehe 😀

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 5:02 pm | | Reply

    ada duit tapi taknak menunjuk nunjuk

  3. sensasi2020
    sensasi2020 October 1, 2013 at 5:18 pm | | Reply

    Duit…duit..di mana kau duit…..Tidak ada duit kepala boleh pening. Nak bawa anak ke KFC sekali-sekala susah jugak. Bagaimana jika anak kata ” Abah nak gi KFC”. Aduhhhh….kasian jugak mereka selalu meminta-minta.

  4. Pyan Shafii
    Pyan Shafii October 2, 2013 at 1:09 am | | Reply

    sepak je kalo yang degil tu………….

  5. ieta
    ieta October 20, 2013 at 7:14 pm | | Reply

    hehe… padan muka… kan dah kena marah ngan encik Titan? takde duit, pepandailah cari ye dak? :mrgreen:

  6. Asyrof Asri
    Asyrof Asri October 26, 2013 at 2:59 am | | Reply

    Duit di zaman sekarang memang penting.

    Nak beli apa yang kita suka if have money, go on.

  7. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 8:05 am | | Reply

    Dunia ke arah 2020 now on, DUIT segalanya.

    Tapi kalau dapat simpan emas, ALHAMDULILLAH. 🙂

  8. hannyabdullah
    hannyabdullah November 29, 2013 at 10:43 am | | Reply

    Selalunya makcik2 bawak beg besaq ni tak semestinya banyak duit tau..lagak je beg besar (beg brand mahal tapi tak de gred ) dalam beg penuh sampah dan makanan..hehehe. Kadang-kadang nak cari kunci pun susah..( hehehe..jangan sepak saya ye )

  9. blog amir
    blog amir December 17, 2013 at 3:15 pm | | Reply

    hehe. biar papa asal bergaya

  10. terbaek network
    terbaek network December 18, 2013 at 4:52 am | | Reply

    betul tu zaman sekarang perlukan duit untuk hidup huhu…

  11. Calrase Patrick
    Calrase Patrick December 21, 2014 at 10:43 am | | Reply

    Duit betul betul penting tetapi duit betul sahaja yang penting kalau duit palsu penting untuk orang masuk jail.. hhee

  12. Ikhwan Fahmi
    Ikhwan Fahmi February 18, 2015 at 6:00 pm | | Reply

    duit bukanlah segala-galanya tapi hampir segala-galanya memerlukan duit, jadi memang kena suka dekat duit.

  13. Ilham
    Ilham November 30, 2016 at 2:30 pm | | Reply

    duit …. duit …. dari dulu sampai sekarang kenapa duit yg selalu jadi pikiran

  14. Ira
    Ira December 1, 2016 at 6:26 am | | Reply

    money is not everything but everything needs moneyy. tak gituu?

  15. Gambir Emas
    Gambir Emas December 2, 2016 at 2:07 am | | Reply

    Siapa yang x suka duit ni? Macam pelik je. Mungkin yang kata x da duit, tapi shopping , bercuti sakan tu saja je x nak menunjuk2.Tapi bila x da duit boleh pula pinjam sana-sini.Ada masalah pengurusan kewangan ni. Seeloknya kena perbaiki sebelum jadi lebih parah. Apapun kita bersyukur nikmat yang Allah bagi, sebab Allah kata kalau kita bersyukur , Allah akan tambahkan lagi nikmat dan rezeki untuk kita . Marilah berbelanja secara berhemah dan ukur baju di badan sendiri. Panjang pula membebel. PEACE ^_^.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.