10 Responses

  1. Ceqla
    Ceqla April 15, 2011 at 6:59 pm | | Reply

    trimas bro, tipsΒ² mmg berguna utk ceqla, yer la baru nak blogging ni…. πŸ™‚

  2. suria
    suria July 21, 2011 at 3:04 pm | | Reply

    πŸ˜† betol2…………

  3. man
    man December 12, 2012 at 4:00 am | | Reply

    thanks bro..info yg berguna..:)

  4. Magenta
    Magenta March 16, 2013 at 11:47 am | | Reply

    Terima kasih atas advice tu…blog saya ramai pengunjung cuma tidak banjir so income masih kosong. Blog ni sedikit sebanyak membantula..tq

    http://gajipenjawatawam@blogspot.com

  5. Hafizul
    Hafizul May 13, 2013 at 2:52 am | | Reply

    ooo patut la akaun nuffnang saya tak ada imcome yang masuk..emmm

  6. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 7:24 am | | Reply

    Setakat ni dah nampak earning Nuffnang dah makin laju naik.. Dulu memang lembap.. Kadang2 tak naik langsung.. Kena perbaiki lagi nampak gayanya cara penulisan ni..

  7. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 28, 2013 at 5:00 am | | Reply

    Terima kasih. Sangat berguna. πŸ™‚

    Sedang usahakan. πŸ™‚

  8. mohdridzwan
    mohdridzwan September 19, 2014 at 1:14 pm | | Reply

    Panduan yang bagus ni. Memang inilah sebabnya income tak masyukkk sangat melalui nuff.
    Trafik sangatlah lowed.

  9. ikhwan
    ikhwan March 3, 2015 at 11:14 am | | Reply

    bab yan best tu, aku pun tak berapa faham hehehe.

  10. Ali Abrahm
    Ali Abrahm March 25, 2015 at 8:04 pm | | Reply

    Letak.la adsense sekalipun klu xda visitor mmg takkan la ada income. Bak kata org, se-gah mana pun website/blog tapi xde trafik, kelaut jugak tujunya hehe..anyway usaha lagi kawan2. Blogging dari hati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.