12 Responses

  1. Ronaldmohoni
    Ronaldmohoni March 18, 2011 at 6:45 am | | Reply

    Banyak blog ko Titan,
    Tak sangka pula.
    Dengar-dengar advertlets nih dah ok.

  2. hafidz
    hafidz April 2, 2011 at 7:01 am | | Reply

    Salam bro.
    Wow, kena tunggu 2 tahun baru dapat bayaran?
    memang lama.
    tapi tuh lah, aku survey ramai blogger dah beralih kembali ke advertlets 😉

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal May 23, 2011 at 3:26 pm | | Reply

      Takdelah sampai kena tunggu 2 tahun. Cuma kes aku ni melarat sampai ke 2 tahun. Silap aku gak tak contact mereka awal-awal.

      Memang ramai yang dah kembali kepada advertlets. So, bolehlah cuba kalau berminat.

  3. salwalalala
    salwalalala May 17, 2011 at 5:42 am | | Reply

    nak signup dgn advertlets. tengah buat research. hee 😀

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal May 23, 2011 at 3:39 pm | | Reply

      hehe, mari buat research sama-sama. 🙂

  4. Mr Rileks
    Mr Rileks June 24, 2011 at 4:48 am | | Reply

    bro contact dgn emel or cmner? sy pun dr awl 2010 x dpt g…

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal January 17, 2012 at 4:38 pm | | Reply

      login akaun advertlets. hubungi diorang dari ruang contact. masukkan juga email, akaun bank, bukti earning, dan pastikan dah lepas 45 hari dari tarikh korang request payout tu. diorang akan check dan bayar. of course..memang selalunya lambat.

  5. redlomo
    redlomo January 17, 2012 at 1:46 am | | Reply

    anda boleh cuba buat duit dgn blog dengan clixadx – http://www.clixadx.com

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal January 17, 2012 at 4:40 pm | | Reply

      rajin ko spam banyak blog ye. hehe..

  6. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 8:10 am | | Reply

    Kalau pasang advertlerts sekali dengan nuffnang tak kena gantung status gliteratti ke? Tak berani nak amik risiko.. Biarlah nuffnang je dulu setakat ni even dah ada akaun dengan advertlerts.. Huhu~~

  7. dayah
    dayah June 7, 2013 at 2:10 pm | | Reply

    Dayah baru Baca , tak letak dah iklan depa…hehe..kelakar pulak Baca pengalaman faizal thn 2011 nih.. cam kisah dgn adverrlet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.