Bisnes SHAKLEE memang BEST

24 Responses

  1. irahehe :)
    irahehe :) March 24, 2011 at 1:44 pm | | Reply

    ira slalu gak download citer kat situ. senang, simple plus kualiti video die terbaikk.

  2. aizuddin
    aizuddin April 10, 2011 at 9:35 am | | Reply

    nak try usya jap

  3. Watever
    Watever May 31, 2011 at 1:59 pm | | Reply

    nak tanya ne…Nak download drama korea kat cni ne free atau berbayar ya?

  4. junita
    junita June 22, 2011 at 8:24 am | | Reply

    nak downlod mcm ner ya
    cara dia mcm ner

  5. kechikjaybee
    kechikjaybee October 5, 2011 at 7:46 am | | Reply

    lepas dah klik at line uh .. nk download movie uh nk tkan pa plak .. sbb ia da bnyk pilihan , contohnya mcm MEGA UPLOAD ll MEDIAFIRE 1/2 ll n macam2 ag ..

  6. syamila
    syamila November 13, 2011 at 6:08 am | | Reply

    lamanya nak tunggu sampai sudah

  7. kakidownload
    kakidownload February 1, 2012 at 6:14 am | | Reply

    Hai, saya baru buat blog untuk download movie guna mediafire + torrent.

    Filem Melayu, drama melayu, filem korea dan drama korea boleh didapati di sini.

    movie.ar4style.com

  8. cik asiey
    cik asiey February 19, 2012 at 1:41 am | | Reply

    ader subtitle trus ker or kena dwnload gak yg subtitle

    1. ntah
      ntah February 21, 2012 at 4:00 pm | | Reply

      ikut suke awk lah…………………

    2. titan
      titan May 14, 2012 at 1:43 pm | | Reply

      kena download gak subtitle dia. kalau tak..faham-faham sendirilah. hehe..

  9. eina
    eina April 21, 2012 at 7:01 am | | Reply

    kemana perginya blog medium quality tu ea..da hilang ke atau da diremovekan..tertanya2..huhu

    1. titan
      titan May 14, 2012 at 1:43 pm | | Reply

      dah kena removed. tapi dah ada backupnya..

      gi sini: http://reencodedtomq.blogspot.com/

  10. neymar
    neymar April 23, 2012 at 11:32 am | | Reply

    tapi apesal blog ni dah kene removed wei??

  11. suke download
    suke download May 11, 2012 at 1:53 am | | Reply

    download korea drama ngan english subtitle skali kat blog ni

    http://koreandramaengsub.blogspot.com/

  12. desperate gurly
    desperate gurly June 20, 2012 at 10:14 am | | Reply

    sesape ada drama korea white lies or tau mana nk carik?penat crik x jumpe2 (=_=)

    kalau boleh nk full episode n with english subtitle….tolong sy ye…pls…pls…pls… (T.T)

  13. fadil
    fadil April 21, 2013 at 10:09 am | | Reply

    tolong saya mcm mana nk download drama korea untuk isteri saya.. a gentlemen dignity…

  14. Hafizul
    Hafizul May 5, 2013 at 4:31 am | | Reply

    Memang seronok layan drama korea kan?mesti peminat setia nih..haha

  15. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 8:31 am | | Reply

    Takd dapat bukak link.. Ntah hape2 yang kuar.. Huh~~

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 15, 2013 at 8:36 am | | Reply

      entri pun dah lama, mungkin dah jadi link lain dah

      1. Rosmiza
        Rosmiza May 17, 2013 at 3:27 am | | Reply

        Betul la tu.. Kekekeke.. Baru terkedek2 nak baca.. Hikhik~! :mrgreen:

  16. zal
    zal May 28, 2013 at 5:16 am | | Reply

    ade satu website baru.. salah seorang admin dia org Malaysia yg juge member sy.. ;-)

    http://silentalley.wordpress.com/

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.