9 Responses

  1. rashid
    rashid April 5, 2011 at 3:15 pm | | Reply

    Salam bro..aku membaca blog earncent.com dengan penuh setia dan sabar..Untuk entri pasal NN ni, aku pun setuju, bukan apa, 1 aku ni blogging tak macam orang lain, tiap2 hari online, so kalau tak ada BE pun, aku still blogging, 2 aku ni setia pada yang satu, as long as iklan lain tak kacau NN aku, aku still pasang iklan lain, tapi NN tetap priority, dan yang last sekali, aku percaya rezeki masing2, kalau dah rezeki, tak perlu BE kan??

  2. redlomo
    redlomo August 12, 2011 at 2:24 pm | | Reply

    rezeki pada masing masing….

  3. mr.pingu
    mr.pingu July 19, 2012 at 1:13 pm | | Reply

    den dh masuk 3 tahun guna nuffnang xpenah dpt buffer.. =)

  4. Ashjbxoxo
    Ashjbxoxo December 13, 2012 at 6:51 am | | Reply

    Assalammualaikum, terimah kasih bagi informasi yang sangat menarik. Saya bloggerr newbie dan baru saja mendaftar sbg ahli nuffnang. Yer, betul tu betul kiter kene jga bersabar klau nak dpt BE kan walaupun, saya tak pernah dpt BE lg tp saya akan berusaha lg. Orang kata “usaha tangga kejayaan”. So, sama2 kiter berusaha. hihi. Fighting ! 😉

  5. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 8:52 am | | Reply

    Yeah! Ini semua poyo..! Haha!

  6. Eridy San
    Eridy San September 10, 2013 at 7:25 am | | Reply

    Haha..memang poyo, bila dpt duit nuffnang..puji..bila xdpt duit..join innity pastu condemn nuffnang..kekekeke

  7. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:36 am | | Reply

    Rasanya betullah takkan BE je nak disalahkan.

    Sebenarnya kita MESTI belajar cara-cara lain bila nak guna nuffnang ni.

    Betul kan Cikgu? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.