4 Responses

  1. Tarmizi Ramly
    Tarmizi Ramly April 24, 2011 at 5:44 am | | Reply

    Selepas 2 tahun berblogging, Aq baru nak berjinak2 dengan blogging untuk malaysian masses. Innity nampak menarik..apa maksud buffered earning?

  2. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 8:57 am | | Reply

    Entri yang menarik untuk tambah kefahaman tentang Nuffnang & Innity.. Tapi belum layak nak join Innity.. Kena lebih gigih usaha.. Chaiyok! 😉

  3. pahan
    pahan September 9, 2013 at 3:46 pm | | Reply

    lastly, aku kagum kat ko. tu je. Tq 😛

  4. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:30 am | | Reply

    Pertama kali guna Nuffnang masa mula berblog pada tahun 2009.

    Masa tu Asyrof dah tampal iklan nuffnang kat platform blogspot.

    Then masa tu tak ingat sebab apa dapat stautus Glitterati.

    Tapi rasa macam puas sebab kita diiktirafkan. 🙂

    Lepas tu mood menulis hilang entah kemana. So, blog still ada cuma penulisan terhenti.

    Masuk je platform blog berbayar, now status nuffnang biasa-biasa saja.

    So, kena tunggu la nak dapat status Glitterati semula. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.