14 Responses

  1. juanita
    juanita April 8, 2011 at 8:55 am | | Reply

    Saya terpegun dengan keterangan ini. CUbe juga utk tulis panjang2 camni..tp susah 😀

  2. sabree hussin
    sabree hussin April 8, 2011 at 4:47 pm | | Reply

    sekrang ni macam satu kebanggaan bila blog dapat generate income ratus-ratus ringgit sebulan.. rahsianya? .. RAHSIA lah. kalau semua orang dah tau, mana ada rahsia lagi dah kan

    1. Zaini
      Zaini July 15, 2011 at 1:45 am | | Reply

      Tukarkan perkataan rahsia tu jadi teknik, tips @ tutorial. Lepas tu kongsi la. Baru la tak rahsia

  3. usahawan
    usahawan May 25, 2011 at 11:43 pm | | Reply

    Ulasan panjang lebar, kalau detailkan lagi, lagi bagus…

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 27, 2011 at 5:03 pm | | Reply

      haha..tak leh detail sangat. hehe..

  4. farahaznil
    farahaznil December 26, 2011 at 3:07 pm | | Reply

    fine…lepas ni aku klik sendiri iklan2 tu…bijak tak jawapan ? meh 1 lolipop

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 27, 2011 at 5:03 pm | | Reply

      haha..lolipop? beli sendiri la..sampai bila nak pauu aku aje. haha

  5. cik tom
    cik tom December 29, 2011 at 6:50 am | | Reply

    byk rupanya blog..lain blog lain cara penulisan ek..huhu

  6. Rosmiza
    Rosmiza May 15, 2013 at 9:01 am | | Reply

    Sampai sekarang masih lagi jadi tanda tanya.. Apa taktik dorang ekk? Ermm.. ❓

  7. Asyrof Asri
    Asyrof Asri November 22, 2013 at 7:17 am | | Reply

    Tulah kan best dapat earning ratus to riban.

    Dapat beli macam-macam yang kita nak. 🙂

  8. farid laham
    farid laham January 23, 2014 at 2:35 am | | Reply

    xssh tp kene trafic tinggi dan mahir dengan seo..

  9. Calrase Patrick
    Calrase Patrick December 21, 2014 at 10:12 am | | Reply

    Serius saya cemburu dengan penulisan ini.. Kalau saya buat entri sepanjang ini pun pasti sedikit orang saja yang sanggup baca, tapi entri ini saya rasa beribu orang baca sampai habis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.