7 Responses

  1. Esempoi
    Esempoi May 4, 2011 at 9:45 am | | Reply

    sebenarnya, saya dah banyak kali tanya penulis tu apa url blog nya, saya tanya dalam thread kat WC tu la.. tapi tak pernah diberitahu samada secara open atau dalam PM..

    saya pun rasa macam tu juga, dari blog je dah boleh tahu apa teknik dan cara nak dibuat untuk dapat trafik dan earning yang banyak dari innity.. selain itu, kalau dah tinggi macam tu earningnya, tentulah blog tu memang popular kat malaysia ni.. persoalannya, blog yang mana satu je..

    dan apabila saya baca review dari TT, saya rasa ebook tu hanya sesuai untuk orang baru jela.. maknanya sama cam ebook2 lain, sesuai untuk newbie.. saya sebenarnya pun nak beli jugak tapi sama cam TT, saya nak beli pun sebab nak tahu url blog.. setakat teknik, saya rasa banyak ada kat google.. tinggal nak apply je

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal May 4, 2011 at 8:41 pm | | Reply

      tadi dapat satu email ni, owner ebook ni akan beritahu blog dia tu dan teknik SEO onpage. Mungkin dia ada strategi sendiri masa buat ebook ni atau dia bagi bonus ni hanya untuk para pembeli. Tunggu 1 jun nanti. Harap-harap dia bagitau kita url blog dia. Mesti ada sebab dia tak bagitau.

  2. Kassim
    Kassim May 8, 2011 at 11:55 am | | Reply

    aku dah tanya psl trafik,url, dan page impression blog dia..
    tp x di beritahu..
    katanya tak bg url blog sebab teraktub dlm TOS innity yg x leh dedah url dan segala data mengenai blog dia..

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal May 12, 2011 at 7:09 pm | | Reply

      Yap, itu juga jawapan yang dia bagi kat aku. Takkan dedahkan URL pun tak boleh. Pelik betul aku..

      Tapi nak buat macam mana, kalau dia dah nekad tak nak bagitau, kita tak leh la nak kata apa-apa..

  3. MaxMonic
    MaxMonic August 28, 2011 at 10:11 pm | | Reply

    Mungkin dia tak beritahu pasal website dia ada melibatkan sesuatu yang kurang menyenangkan.

    Eg:
    1.Politik
    2.Autoblog /scrape content dari blog orang lain
    3.Nama domain yang mempunyai hak copyright. Contoh utusan-online.net

    Hanya sekadar pandangan.

  4. esempoi
    esempoi September 13, 2011 at 4:30 am | | Reply

    ada orang kata beritasemasa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.