8 Responses

  1. usahawan
    usahawan June 5, 2011 at 2:47 pm | | Reply

    Iklan 701Panduan ni bleh letak sekali ngan Nuffnang tak??

  2. Esempoi
    Esempoi July 13, 2011 at 12:29 am | | Reply

    tan (hehe betul ke), berapa ek minimum cashout bagi 701panduan ni.. agak konpius jugak la..

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 30, 2011 at 1:56 pm | | Reply

      minimum dia rm50 aje.

  3. adley
    adley December 30, 2011 at 9:00 am | | Reply

    nak tanya tuan umah nih, kalau tak sengaja terklik iklan sendiri camne?
    sebab aku rasa dah 3 kali terklik sendiri, skang dah capai rm52.60 xde contact aku pun, tp x sangka pendapatan 701panduan nih boleh kalahkan earning nuffnang aku, lam masa 4 hari dah dpt cash out mungkin iklan dia selalu keluar berbanding ads nuffnang yang malu2 nk kuar..

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 30, 2011 at 1:58 pm | | Reply

      setakat 3 kali tu aku rasa takde masalah. Pehh. lajunya..4 hari dah dapat rm50..dia bayar macam ni. kalau ko dah cukup minimum payout, ko akan dapat bulan depannya.

      contoh. bulan mei. ko dah dapat lebih dari rm50. so bayarannya akan dapat pada bulan jun. biasanya antara 23-30hb. Tapi pernah gak lambat dapat 1 bulan selepas tu. So, kalau lambat tu normal. Setakat ni, memang tak pernah miss lagi diorang bayar aku tiap-tiap bulan.

      1. adley
        adley January 4, 2012 at 6:56 am | | Reply

        ooo..lebih kuang innity gak la..ok thank 4 d info bro..

        1. ahmadfaizal
          ahmadfaizal January 6, 2012 at 3:59 am | | Reply

          Yap, lebih kurang aje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.