17 Responses

  1. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin September 4, 2011 at 4:51 pm | | Reply

    Tapi blog saya yang dapat trafik paling sikit tak dapat BE pula 😕

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:15 pm | | Reply

      kena rajin update survey.. submit ticket.. nanti dia bg la BE kesian

  2. bad breath causes
    bad breath causes October 12, 2011 at 5:21 am | | Reply

    Macam tak caya pulak..

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal January 21, 2012 at 7:29 pm | | Reply

      aku pun macam tak percaya juga ni.

  3. Berbudi Pada Tanah
    Berbudi Pada Tanah January 20, 2012 at 5:38 am | | Reply

    betul ke tak perlu banyak trafik? cam tak caya jer hehhehe

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal January 21, 2012 at 7:38 pm | | Reply

      aku pun masih tak percaya lagi ni. haha..

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:16 pm | | Reply

      bole je…. den ada je dapat masa trafik 200 setiap hari

  4. farahaznil
    farahaznil January 25, 2012 at 5:34 pm | | Reply

    tapi aku rasa betul..sejak aku update blog dalam 1 bulan ni..traffik naik sikit…tak dpr BE pun..huh..thn lps aku lngsung tak update blog dpt aje BE..huhu..pelik2

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal January 25, 2012 at 10:11 pm | | Reply

      haha.
      itulah salah satu keajaiban nuffnang kalau ko nak tahu. haha..

    2. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:17 pm | | Reply

      nuffnang suka buat magic.. ahahha

  5. farahaznil
    farahaznil January 27, 2012 at 11:01 am | | Reply

    cis…mana boleh…hahahahaha…ko ada dpt BE tak jan 2012 ni..huh

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal January 27, 2012 at 5:36 pm | | Reply

      ada, tapi 1-2 je. tak banyak. haha..

  6. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 8:26 am | | Reply

    Emm tak pernah lagi dapat mcm ni…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 5:18 pm | | Reply

      kena usaha lebih untuk dpt kan BE ni.. ikut rezeki juga

  7. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 5:19 pm | | Reply

    bagi aku BE ni ikut rezeki, dia nk bgi, bgi la.. tak ada… mintak duit dr cikgu titan je la

  8. mohdridzwan
    mohdridzwan September 19, 2014 at 3:04 pm | | Reply

    Agak logik. Sebab blog wan trafik tak tinggi pun. Rendah giler.
    Tapi tiap-tiap bulan Insya Allah ada BE dok running. Tapi masyuk nya pun tak tinggi la kan. Padan la dengan UV hari-hari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.