9 Responses

  1. samdaddycool
    samdaddycool July 24, 2011 at 10:56 am | | Reply

    aku dah apply dgn diaorang, tapi dah sebulan lebey tak dapat apa-apa cerita pon… :cry:

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 19, 2011 at 6:24 am | | Reply

      Terpaksalah tunggu. Memang lambat sekarang ni.
      tak macam dulu.

  2. Jomkongsistory.com
    Jomkongsistory.com December 19, 2011 at 4:21 am | | Reply

    best sangat ke bro… mana lagi best nuffnang, innity or 701panduan..??

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 19, 2011 at 6:27 am | | Reply

      Innity. kedua 701panduan. ketiga baru nuffnang. Hehe..

  3. samdaddycool
    samdaddycool December 24, 2011 at 8:07 am | | Reply

    Tapi 701panduan ni ada pop up kan?? Nanti aku nak cuba lagi

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 24, 2011 at 7:43 pm | | Reply

      rasanya takde. Tak tahu plak kalau ada. Tak perasan pula aku. Cuba aje. Mana tahu, ada rezeki ker. hehe..

  4. Naziman
    Naziman June 14, 2012 at 6:35 pm | | Reply

    eh, baru perasan, bro titan kita bhainee. 701panduan ni masih wujud ka?.

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal June 16, 2012 at 10:26 pm | | Reply

      masih wujud lagi. kenapa?

  5. Hafizul
    Hafizul May 27, 2013 at 7:23 am | | Reply

    Emm kalau cepat bayar memang seronok sikit kita nak buat promosi..hehe

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.