3 Responses

  1. LoveHijau
    LoveHijau November 21, 2011 at 4:53 am | | Reply

    Nie pertama kali aku kes sini, tak sangka Titan, aku ketinggalan zaman, ko dah ada blog ‘cikgu’…memang best. Aku dah join CMP Biz….under earncent, memang best la, setakat 2 hari dah ade 0.05 sen usd…. 😀

    1. ahmadfaizal
      ahmadfaizal December 16, 2011 at 1:34 am | | Reply

      Hehe..

      Joinlah. Aku dah letak cpm banner kat certain blog. Blog melayu dah susah nak dapat earning sebab iklan cpm untuk malaysia dah tak berapa banyak. Hoho..harap ko dapat buat duit dengan program cpm.biz ni.

  2. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 5:35 am | | Reply

    Bila la nak ada hasil yang masuk dalam akaun paypal saya nih..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.