14 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul May 13, 2013 at 7:03 am | | Reply

    Lepas ni nak menyamar la..buat nama perempuan emel jer..tak yah letak url blog..hahaha

  2. Rosmiza
    Rosmiza May 17, 2013 at 8:34 am | | Reply

    Haha! Okay, fine..

  3. auc
    auc May 17, 2013 at 10:33 am | | Reply

    hai ni linda komen tau
    dah baca kena balas hehehe…

    ps: terima kasih sbb bro selalu meninggalkan komen kat blog kita 🙂

  4. cik tom
    cik tom June 16, 2013 at 12:08 am | | Reply

    suka tangguh balas komen…last2 terus malas nak balas..xkisah la gurl ke boy..

  5. hafizrahim
    hafizrahim August 20, 2013 at 11:36 pm | | Reply

    Aku rasa semenjak dua menjak ni penyakit malas ko berjangkit kat aku la..hahaha

  6. muja
    muja August 21, 2013 at 12:26 am | | Reply

    saya balas komen kat blog saya sahaja biasanya,, tak rajin sangat nak follow up dengan komen di entry blog lain,,, hehe

  7. Blogger Top Star
    Blogger Top Star August 21, 2013 at 12:56 am | | Reply

    Gua jenis gomo belako….janji dia manusia.

  8. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul August 21, 2013 at 1:28 am | | Reply

    Balas bila perlu atau berbentuk pertanyaan. Itu lebih bermakna. Lainlah kalau kita dah tukar nama ruang komen jadi ruang chatting.

  9. Khairil Mazri
    Khairil Mazri August 21, 2013 at 2:01 am | | Reply

    kalo abg kacak idaman wanita komen, gerenti aku balas, walaupun komen ko mengarut dan pendek. ngeeee

  10. Ladfe Amir
    Ladfe Amir August 21, 2013 at 2:10 am | | Reply

    gua pun dah tak sempat nak reply komen. bertangguh-tangguh. last sekali terus tak reply komen tu

  11. Irwan Alessa
    Irwan Alessa August 21, 2013 at 3:01 am | | Reply

    hahahaha aku di kataka rajin komen tapi belum tegar lagi kat sini.. hoho

  12. Saljuhumairah
    Saljuhumairah August 21, 2013 at 3:47 am | | Reply

    selamat umpat nama perempuan ni berjaya…haha..

  13. Ummi Hanie
    Ummi Hanie August 21, 2013 at 9:10 am | | Reply

    malas eh. camno nak tolong bini masak ni. haha~

  14. Helmi Helmi
    Helmi Helmi February 2, 2015 at 1:52 pm | | Reply

    Kalau nak nak paksa titan komen ada satu cara. Jentik sikit ego titan. Heheh 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.