24 Responses

  1. samdaddycool
    samdaddycool January 30, 2012 at 5:24 pm | | Reply

    perghhhh.. champion beb!

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 1:41 am | | Reply

      aku dapat nombor 11 je beb. tak terer pun. nombor 1 lagi terer..14 ribu dia rembat..

      1. samdaddycool
        samdaddycool February 6, 2012 at 3:50 am | | Reply

        Perghhh… no 1 14 ribu.. ?? kencang gaban..

        1. titan
          titan February 6, 2012 at 4:41 am | | Reply

          yap. 14 ribu lebih. nombor 2-3. masing-masing rembat 10 ribu..aku aje rembat seribu lebih. Itupun dah cukup gembira. haha..

          1. samdaddycool
            samdaddycool February 9, 2012 at 3:04 pm |

            RM1 k tu pun dah cukup banyak pada aku. Alhamdulillah..

  2. sjiehan
    sjiehan January 30, 2012 at 6:05 pm | | Reply

    ajar sikit!

    nak jugak!

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 1:43 am | | Reply

      aku tak tahu camana nak ajar. hehe..

  3. sjiehan
    sjiehan January 30, 2012 at 6:06 pm | | Reply

    tapi dah terlambat..sob3

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 1:44 am | | Reply

      tau takpe. grrr…
      saje je aku post lambat-lambat ni. haha..

  4. Amirez
    Amirez January 30, 2012 at 6:07 pm | | Reply

    nak promote gak hari tu tapi tak jumpa registration untuk affiliate. kat mana diorang bukak peluang ni ek?

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 1:49 am | | Reply

      daftar kat sini: http://tipsptd.com/agen

      kalau ada open lagi..haa..jangan terlambat. produk ni laku dan panas sepanjang tahun. ujian SPA baru penguasa kastam aje. lom lagi yang lain..

  5. hafizmd
    hafizmd February 1, 2012 at 6:17 am | | Reply

    ko mmg kacaklah titan…uuuhuuuhhh

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 1:50 am | | Reply

      err..baru tahu kerr??

  6. Mr. Bukit Besi
    Mr. Bukit Besi February 2, 2012 at 1:31 pm | | Reply

    Perghhh…power giler…tabik ah…erk..takmo share ke rahsia dan teknik2 tersembunyi tu…hehehe…lariiiiiiiiiiiik

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 1:52 am | | Reply

      takmo. takmo..haha

  7. Rizal
    Rizal February 2, 2012 at 3:54 pm | | Reply

    dapat 3 sales je kot… tu pun kopipes artikel blog orang lain… hahaha

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 1:53 am | | Reply

      kopipes pun..dapat gak 3 sales. terer gak tu.

  8. farahaznil
    farahaznil February 3, 2012 at 3:04 am | | Reply

    ok…aku bawak..tarikh dah tamat..haha

    1. titan
      titan February 3, 2012 at 11:10 pm | | Reply

      bawak apa? tak faham aku nih wehh.

  9. Razlan
    Razlan February 4, 2012 at 10:08 am | | Reply

    Ada gak post entry tentang penguasa kastam ne ,rugi betul la tak join affiliate ne !!!aduihh

    1. titan
      titan February 4, 2012 at 3:35 pm | | Reply

      hehe..kena pandai kejar dan cari peluang maa…

  10. izzat
    izzat February 5, 2012 at 10:27 am | | Reply

    power ar lelaki kacak :p

  11. Baraya
    Baraya February 7, 2012 at 8:26 pm | | Reply

    Hebat dan mantap. Kasih ilmunya….

  12. Hafizul
    Hafizul May 13, 2013 at 2:49 am | | Reply

    Emm pernah apply untuk program ni tapi senyap jer..mungkin perlu cuba lagi dilain masa..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.