19 Responses

  1. neu
    neu January 15, 2013 at 5:23 pm | | Reply

    ni sebab cepat saja td keluar semua DA sites lain – rupanya buat entri

    1. titan
      titan January 15, 2013 at 5:44 pm | | Reply

      Haha..dah alang-alang. Buat ajelah. Bukan semua tahu pasal domain authority. Patutlah ada dulu blogger india bagitau aku kepentingan benda ni. La ni, baru faham sikit-sikit aje. haha..

  2. titan
    titan January 15, 2013 at 5:28 pm | | Reply

    betul. betul. betul…hoho

  3. Haru
    Haru January 15, 2013 at 8:18 pm | | Reply

    aik blog mane nie?? blog baru ke???

    1. titan
      titan January 15, 2013 at 8:50 pm | | Reply

      dah lama dah ada blog ni. ko je yang malas nak cari. haha

  4. Nadot
    Nadot January 16, 2013 at 2:17 am | | Reply

    tatau juge kewujudan blog ni… mmg tak carik..hehe
    ooo… baru first time juge pasal domain authority ni… mesti blog sy takde nilai lg kot… haiishh

  5. Kujie
    Kujie January 16, 2013 at 3:29 am | | Reply

    sekali baca pun dah tau lenggok di titan, mgkn sebab dah bertahun ‘baca’ pemikiran dia.

  6. onlajer
    onlajer January 18, 2013 at 4:10 am | | Reply

    Banyak betol blog kau ni, err der kalau 95 macam mana

    1. titan
      titan May 17, 2013 at 12:50 am | | Reply

      kalau blogspot, abaikan. blogspot tak leh pakai dalam hal-hal domain authority nih..

  7. topo
    topo January 22, 2013 at 7:17 pm | | Reply

    aku baru tahu pasal kewujudan DA ni -.-

  8. Lizz
    Lizz February 1, 2013 at 5:21 pm | | Reply

    aku punya 39 je. hahahaha!!! oh cam tu rupenyer, aku baru tahu mende alah ni. thanks wei.

  9. kakiblog
    kakiblog May 10, 2013 at 5:25 pm | | Reply

    pening sikit nak faham nie…tapi alah tegal alah bisa..lama2 biasalah tu.

  10. Asyrof Asri
    Asyrof Asri May 16, 2013 at 7:41 pm | | Reply

    Tahniah kepada mereka-mereka yang memang hebat dalam arena blog. 🙂

  11. hafizrahim
    hafizrahim May 16, 2013 at 11:32 pm | | Reply

    Aku rasa mesti client tak tahu menahu pasal benda ni..hehehe

    1. titan
      titan May 17, 2013 at 12:51 am | | Reply

      kebanyakkannya memang tak tahu apa-apa. haha.
      biasalah tu.

  12. nazra
    nazra May 17, 2013 at 3:09 am | | Reply

    baru pahammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :mrgreen:

  13. Hafizul
    Hafizul May 18, 2013 at 7:03 am | | Reply

    Emm baru faham apa yang dikatakan dengan domain authority yang en titan persembahkan beberapa hari yang lepas..hehe..maknanya pondok kecil berkedudukan baiklah dalan search engine..hehe..

  14. cik tom
    cik tom May 26, 2013 at 10:15 pm | | Reply

    pernah bc kt blog mn ntah tp ms tue xpham sgt…kt sini br lebih faham..tQ..

  15. Wira Merah
    Wira Merah December 7, 2014 at 2:13 am | | Reply

    Kalau blogspot. Biasanya 90% keatas skor. Tapi kalau guna domain sendiri. kalau dapat 30% keatas aku rasa itu dah terbaik untuk bersaing dengan blog2 yg ada kat Malaysia ni. Terutama blog yang berbahasa Melayu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.