34 Responses

  1. azwan
    azwan March 10, 2013 at 4:24 pm | | Reply

    tunggu…ini semua poyo…hahah…
    memang pelik manusia ni. dah orang tu tak nak balas komen dia, takkan nak paksa lak.
    cotohnya kalau orang tak suka makan cendol, tak kan nak dipaksa makan jugak. tapi munkin dia akan makan juga kalau ain maisarah dan fatin yayana yang suapkan

    1. azwan
      azwan March 10, 2013 at 4:29 pm | | Reply

      yehaaa…aku 1st

    2. titan
      titan March 10, 2013 at 5:19 pm | | Reply

      ain maisarah dengan fatin yayana suapkan gua aje. Orang lain diorang takkan layan. 😈

      1. fiezaradzi
        fiezaradzi March 12, 2013 at 3:02 am | | Reply

        bukan fatin yayana dah jadi bini org ka?

  2. Datin Tyka
    Datin Tyka March 10, 2013 at 4:26 pm | | Reply

    memangg!! sombong sombong..
    hahahhaha..
    eh mulut orang , memang susah nak tutup.. biarkan dan pedulikan aje….

    1. titan
      titan March 10, 2013 at 5:19 pm | | Reply

      ehh..siapa yang sombong nih??? 😯

      1. Asyrof Asri
        Asyrof Asri March 13, 2013 at 6:11 am | | Reply

        Pada pandangan Titan a.k.a Ahmad Faizal, saya sombong?

        Satu soalan yang mungkin susah nak jawab, tapi takpe saya terima seadanya. heheh … 😉 😉 😀

  3. Ladfe Amir
    Ladfe Amir March 10, 2013 at 4:26 pm | | Reply

    gua tak kisah la bro. gua tahu lu byk komitmen n rajin komen kat blog gua. gua pun jenis lambat gak reply komen. lu pun tahu kan

    1. titan
      titan March 10, 2013 at 5:20 pm | | Reply

      ya. Gua tahu, gua memang banyak komitmen.

  4. wazy
    wazy March 10, 2013 at 4:27 pm | | Reply

    kena kawal kemarahan tu bro,tak baik untuk kesihatan,esok jangan lupa pekena cendol,macam aku kalau tak sibuk memang rajin balas komen dan kunjug balas ke blog rakan blogger

    1. titan
      titan March 10, 2013 at 5:24 pm | | Reply

      gua tak marah. Gua nasihaaatttt. haha

  5. Syarih
    Syarih March 10, 2013 at 4:32 pm | | Reply

    tak da hal la bro kalau tak nak balas komen pun…he he he…janji ati senang…jom makan cendol dulu… 🙂

    1. titan
      titan March 10, 2013 at 5:27 pm | | Reply

      mana cendol? manaa?? 😯

  6. AkmaOmar
    AkmaOmar March 10, 2013 at 6:41 pm | | Reply

    Bagus nasihat ko ni…

  7. Kujie
    Kujie March 11, 2013 at 12:27 am | | Reply

    ni kes biasa ni… nak sedap, tak dapat sentap

  8. hafizmd
    hafizmd March 11, 2013 at 2:20 am | | Reply

    hahahaha…biasalah..manusia…mana nak puaskan?

    tak kisahlah, janji lu update lu punya blog..gua mau baca :mrgreen:

  9. Dawaihati
    Dawaihati March 11, 2013 at 2:34 am | | Reply

    Saya pun baru kenal Anda sekarang, salam kenal aja ya 🙂
    Kalau urusan balas membalas komen, saya pun termasuk orang yang malas…hehehe

  10. Anarm
    Anarm March 11, 2013 at 2:38 am | | Reply

    Marah betul ni.. Dia tu tak kenal lagi kot lu siapa..

  11. sohoque
    sohoque March 11, 2013 at 2:49 am | | Reply

    ada gua kesah lu balas ke tak… hahahaha.. janji lu biasa masuk blog gua pon gua dah bersyukur sgt… hahahaha

  12. Amir
    Amir March 11, 2013 at 3:05 am | | Reply

    wah entri pedas ni beroooo

  13. Kazen
    Kazen March 11, 2013 at 3:43 am | | Reply

    Semekom bamm boleh berkenalan huhuhukkk 😛

  14. Mak lagenda
    Mak lagenda March 11, 2013 at 4:14 am | | Reply

    Ha ha ha..tokei cendoi dah ngamuk wooooo. Jom minum cendoi kasi ati sejuk jom tan!

    P/s: Tarak sape bleh bising woh nak reply komen ke idak..kena la paham dan hormat kesibukan org gak

  15. onlajer
    onlajer March 11, 2013 at 4:38 am | | Reply

    suka hati lu la bro nak balas ke tak nak balas 😈

  16. pipoq
    pipoq March 11, 2013 at 5:34 am | | Reply

    jangan kata nak balas komen, aku nak update entri pun tak terlayan..hahaha

  17. afif
    afif March 11, 2013 at 7:22 am | | Reply

    hadoi payah la nak komen balas semua komen kat blog..memang ade tapi bukan semua..

  18. Oneblogsocial
    Oneblogsocial March 11, 2013 at 12:22 pm | | Reply

    H h h,lu langsi lu mati.

  19. nurmisnan
    nurmisnan March 11, 2013 at 12:58 pm | | Reply

    Gus tau gua tau tp gua buat x tau
    Sapa lu maksudkan…

    Biasalah… budak2 baru nak naik
    Pk negatip jerk.. lu p mintak
    Si ain suap ku cendol kasi cool

  20. iza
    iza March 12, 2013 at 1:43 am | | Reply

    Assalam…
    Buat je tak tahu apa2…

  21. suri
    suri March 12, 2013 at 2:52 am | | Reply

    selalu abaikan..

    klu tak bz akan bls.
    klu tak der keje sy pula akan tukang komen kt blog org.

    mulut..org mmg tak blh nak lawan sampai saat dia akan diam

  22. fiezaradzi
    fiezaradzi March 12, 2013 at 3:07 am | | Reply

    biarlah dia.. nak cari trafik tu sebenarnya.. haha..

    blog sendiri, ikut suka nak buat apa.. lagi pun ramai dtg apa..
    lau tak suka, tak yah gi blog tu.. senang citer..

    lagi pun, blog macam ko ni, ramai yg komen, penat oo nak jawab..

  23. Amirez
    Amirez March 12, 2013 at 3:40 am | | Reply

    perkara biasa bila orang anggap kita sombong sedangkan diorang tak tau situasi sebenar kita.

  24. hargabajet
    hargabajet March 13, 2013 at 4:28 pm | | Reply

    Aku memang suka part-part balas komen ni

    Tapi bila aku tengok ada yang tulis please reply ASAP aku terus malas nak layan

    Sama macam ko jugak… aku rasa

    “Lu sape nak suruh aku reply ASAP”

  25. Lynn
    Lynn June 4, 2013 at 3:25 pm | | Reply

    Hahaha.memang kelakar entri ni. Tak payah nak komen lebih-lebih.

  26. muja
    muja July 29, 2013 at 12:15 pm | | Reply

    motip gambar hazanis? adesss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.