22 Responses

  1. fariq
    fariq March 12, 2013 at 11:35 am | | Reply

    tak kemas meja bukan perkara baru dalam hidup.. hehe

  2. KiD
    KiD March 12, 2013 at 12:32 pm | | Reply

    wallet tebal… kuat minum vitagen… =)

    1. fiezaradzi
      fiezaradzi March 14, 2013 at 5:53 am | | Reply

      wallet penuh harta tu..nak buat belanja kawen.. hihi

  3. Puan Bardboo
    Puan Bardboo March 12, 2013 at 3:05 pm | | Reply

    Memang pernah!! Itu tanda orang yg rajin. Haha.

  4. topo
    topo March 12, 2013 at 6:05 pm | | Reply

    ya! aku PERNAH! haha

  5. wazy
    wazy March 13, 2013 at 2:04 am | | Reply

    Banyak kali meja bersepah macam ni ..hehe tebal wallet tu ek

    1. hafizmd
      hafizmd March 13, 2013 at 3:23 am | | Reply

      hahaa..akupun nak sebut wallet tu..tebal semacam jer..hehe

  6. hafizmd
    hafizmd March 13, 2013 at 3:23 am | | Reply

    Dulu2 adalah sikit. Lagipun barang2 aku tak byk camni…keh3

  7. hafizmd
    hafizmd March 13, 2013 at 3:24 am | | Reply

    ok..aku baru perasan ada note kecik kat gambar tu..

    apa tunggu lagi weh? kawen jerlah! 😆

  8. Mak lagenda
    Mak lagenda March 13, 2013 at 4:18 am | | Reply

    Mak pun rajin gakk jd gini…tp bukan sbb malas nak mengemas. TAK BOLEH dikemas time mak tgh sibuk meroyan ngan paper and assignmnet tu semua! Ha ha ha

    1. suri
      suri March 13, 2013 at 5:43 am | | Reply

      suka aku baca kenyataan mak mmg mantap dna setuju sgt2 muahiii..

  9. suri
    suri March 13, 2013 at 5:42 am | | Reply

    ah teruknya en tuh.. klu pelajar rasanya tak sempat jadi begitu sb mmg selalu hadap laptop atas meja..btw klu meja makan rumah sewa ada gak lagu tu heeee

  10. Asyrof Asri
    Asyrof Asri March 13, 2013 at 6:05 am | | Reply

    Pernah tersangat buat malas nak kemas meja stady apatah lagi bilik.

    Terutama sejak belajar luar negara ni, malas saja.

    Kadang-kadang bila time skype dengan family, risau diorang kritik habis-habis sampai tak tahu nak bual apa dah masa skype. hahaha ..

    🙂 😉 😉

  11. onlajer
    onlajer March 13, 2013 at 7:53 am | | Reply

    pernah mengemas meja seminggu sekali :mrgreen:

  12. sensasi2020
    sensasi2020 March 13, 2013 at 3:17 pm | | Reply

    Paling malas adalah kemas meja…sekejap je kemas akan berselerak semula. Kalau aada pun seminggu sekali, tiap hari Jumaat ( cuti kerja).

  13. harga bajet
    harga bajet March 13, 2013 at 4:23 pm | | Reply

    Bila meja berselerak r baru senang nak cari barang

    Kang nanti dah kemas susah pulak nak jumpa barang-barang yang da dikemas tu

  14. staibaqhang
    staibaqhang March 13, 2013 at 8:14 pm | | Reply

    meja org pandai mmg mcm ni… kalau kat opis orang rajin ja meja mcm ni…

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 12:40 pm | | Reply

      ok satgi nak sepahkan meja… (nak jd orang pandai)

  15. fiezaradzi
    fiezaradzi March 14, 2013 at 5:54 am | | Reply

    taklah sampai macam ni kot.. kalau ada pun sebab anak aku sepahkan.. tapi lepas tu kemas balik la, bila angin ‘rajin’ mengemas tu dtg..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 12:39 pm | | Reply

      kira, malas la jugak kan

  16. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 12:37 pm | | Reply

    semoga nanti dapat isteri yang rajin kemas…
    #DT rajin kemas.. 🙄 🙄

  17. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 3:56 am | | Reply

    Jarang.. Tak boleh tengok semak2.. Sakit kepala..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.