29 Responses

  1. Oneblogsocial
    Oneblogsocial March 14, 2013 at 3:31 am | | Reply

    Kalaulah saya yang dapat emel,

  2. hafizrahim
    hafizrahim March 14, 2013 at 3:34 am | | Reply

    Aiskk..tak dapat plak..mesti yusri marah aku bergambar dengan lisa ni..

  3. onlajer
    onlajer March 14, 2013 at 3:34 am | | Reply

    lama lagi kot gua nak dapat email macam ini

  4. fiezaradzi
    fiezaradzi March 14, 2013 at 3:35 am | | Reply

    rugi tak dapt pergi..lau tidak, jadi usahawan artis blogger pulak lepas ni..

  5. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 March 14, 2013 at 3:53 am | | Reply

    Rasanya pemenang AWARDS je dapat jemputan nie…. hohohoo

    1. titan
      titan March 14, 2013 at 4:00 am | | Reply

      mungkin juga. Tapi sayang la sebab tak dapat pergi. Hmm.. 😐

    2. hafizmd
      hafizmd March 14, 2013 at 8:52 am | | Reply

      Ambe dah agak…hahaha

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin March 14, 2013 at 5:12 am | | Reply

    Mesti yang hebat2 je yang dapat jemputan ni… Hehe

  7. topo
    topo March 14, 2013 at 5:17 am | | Reply

    hehehe ko dah start jadi selebriti blogger ye sekarang ni bro..
    diorang buat pukul 9 pagi sebab nak jimat kos kot haha kalau buat malam kena bayar overtime pada pekerja diorang

    1. titan
      titan March 14, 2013 at 5:33 am | | Reply

      Mungkin jugak kot. Tapi kira bagus gak seminar 1 jam setengah. Takdelah lama sangat. Tapi kalau pagi sangat macam nih..awal sangat nih..kena plak gua kerja. Mana dan hilang kejap.. :mrgreen:

  8. KiD
    KiD March 14, 2013 at 5:28 am | | Reply

    alaaaaaa…. rugi tak dapat pergi… huhuhu

    1. titan
      titan March 14, 2013 at 5:38 am | | Reply

      ko gi jela. takkan diorang nak halau kot. haha

  9. MK Kimi
    MK Kimi March 14, 2013 at 5:32 am | | Reply

    mengembangkan sayap dan membina network baru..ini bagus! Sygnya xdpt jemputan..kalau dpt pon mungkin tak pergi jgk 🙂

  10. suri
    suri March 14, 2013 at 5:43 am | | Reply

    wah di tolak sungguh ni hee.. apa2 hal keje mesti diutamakan..jgn nak mengelat mkn cendol jeh eh

  11. staibaqhang
    staibaqhang March 14, 2013 at 5:53 am | | Reply

    tak pa… mungkin ada rezki lain lepas ni

  12. Norfanil
    Norfanil March 14, 2013 at 5:55 am | | Reply

    Wahh.. best nye.
    Tak dapat invitation ni..
    Yapi biasa kalau dpt pum tgk masa jgk boleh pergi ke tak.. tp objektif dia besr..

  13. zuan
    zuan March 14, 2013 at 7:09 am | | Reply

    interesting 🙂

  14. Hafizul
    Hafizul March 14, 2013 at 7:49 am | | Reply

    Ooo macam ni jemputan dia..saya dapat yang lain kandungan dia..hehe

  15. Ibu Mifzal Arsyad
    Ibu Mifzal Arsyad March 14, 2013 at 8:15 am | | Reply

    sayangnya..sy plak dapat jemputan kursus oleh INFRA..kursus lanjutan..x dapat pergi jgk..rugi rasa..

  16. Anarm
    Anarm March 14, 2013 at 8:47 am | | Reply

    Aku tak dapat.. Belum layak lagi nak dapat jemputan ni.. Lain la macam ko, blogger terkenal, dah menang anugerah..

    1. hafizmd
      hafizmd March 14, 2013 at 8:54 am | | Reply

      komen ni best…hahahaha

  17. hafizmd
    hafizmd March 14, 2013 at 8:55 am | | Reply

    Tahniah sbb dapat jemputan ni.

    Sayang pulak ko tak dapat pergi, moga ada lain kali tu..inshaaAllah

    p.s. lama pulak blog duit ko tu merajuk

  18. kak ina kl
    kak ina kl March 14, 2013 at 10:20 am | | Reply

    😐 ruginya kan tak dapat join..klu idak mesti dapat ambik gambar dengan orang popolur tu kan

  19. azwan
    azwan March 14, 2013 at 2:35 pm | | Reply

    pergh…jemputan hebat ni..ko boleh bagi email aku kat dia tak? haha…

  20. Mama Murai
    Mama Murai March 14, 2013 at 8:37 pm | | Reply

    membazir kad jemputan betullah ko titan… penat tau abang KRU kita taip surat tu. wei blog duit ko tu memang dah close ek? Senyap jerk.

  21. reezluv
    reezluv March 15, 2013 at 2:06 am | | Reply

    baru ku tahu..Titan ttibe tukar jadi ahmadfaizal..hahaha..nampak sangat dah lama aku tak blogwalking ni..ni baru ada masa 😆

  22. AkmaOmat
    AkmaOmat March 16, 2013 at 8:16 am | | Reply

    Aku pun dapat gak ni. Rasa macam best je…

  23. Ladfe Amir
    Ladfe Amir March 16, 2013 at 7:37 pm | | Reply

    gua dapat jemputan. dan gua akan pergi.

  24. daddydee
    daddydee March 18, 2013 at 5:02 am | | Reply

    wah hebat tu. Dapat jemputan sebegini pasti best. tapi apa boleh buat urusan kerja mesti di utamakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.