16 Responses

  1. Ladfe Amir
    Ladfe Amir March 22, 2013 at 10:15 pm | | Reply

    gua pun pergi nanti. tapi lambat sikit daftar. nak tunggu sampai no 100. memang hadiah nanti..haha

  2. Amir
    Amir March 22, 2013 at 10:47 pm | | Reply

    aduh nak je pergi,tapi kekangan masa sebagai student oh -.-
    cendol tetao dihati hahaha

  3. Hairul Azni
    Hairul Azni March 23, 2013 at 12:29 am | | Reply

    Mungkin salah seorang Top Blogger Malaysia yang kongsi pengalaman tu saudara Titan kita kot..Pakar Affiliate..

  4. Hairul Azni
    Hairul Azni March 23, 2013 at 12:31 am | | Reply

    Eerrr…Titan..lupa nak tanya..kenapa earncent.com/blog tak boleh buka?

  5. Hairul Azni
    Hairul Azni March 23, 2013 at 12:33 am | | Reply

    Eerr..Titan..lupa nak tanya..kenapa blog earncent tak boleh buka ye?

  6. Oneblogsocial
    Oneblogsocial March 23, 2013 at 2:12 am | | Reply

    Tak boleh pergi.jauh

  7. auc
    auc March 23, 2013 at 4:58 am | | Reply

    nak pergi, tp jadual dah full huhhuhu

  8. WRizuan
    WRizuan March 23, 2013 at 6:37 am | | Reply

    bulan April full la jadual ermmm…..

  9. eyriqazz
    eyriqazz March 23, 2013 at 7:09 am | | Reply

    Nanti kami candidkan gambar bro lagi..Kali ini dengan blogger hot bersama semangkuk cendol…

  10. ejam
    ejam March 23, 2013 at 8:30 am | | Reply

    insyaAllah akan turut serta juga, bolehlah jumpa abang titan yg popular di sana sini ni. 😛

  11. hafizmd
    hafizmd March 23, 2013 at 8:53 am | | Reply

    poyo jer…hahahhaa

    ko pakai topeng cendol ke? senanglah aku nak detect..hahhaa

    eh, ko jadi panel ke tak ni?

  12. Kazen
    Kazen March 23, 2013 at 12:30 pm | | Reply

    Kalau aku pergi nanti mesti first time turun program Denaihati ni haha, tak kenal sapa-sapa lagi 🙂

  13. wazy
    wazy March 23, 2013 at 1:43 pm | | Reply

    Kalau tiada aral melintang nak pergi juga 😆

  14. topo
    topo April 10, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    aku syak ko salah seorang top blogger yang akan kongsi pengalaman tu haha ko kan dah start femes sekarang dulu underground je..

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:34 pm | | Reply

      bila masa gua jadi femes. gua cuma pencinta cendol banting sahajeee.. :mrgreen:

  15. Niche blog, Brand dan Skill. TIGA elemen ini akan bantu korang jadi Blogger POWER RANGERS! - PautanPautan
    Niche blog, Brand dan Skill. TIGA elemen ini akan bantu korang jadi Blogger POWER RANGERS! - PautanPautan September 17, 2014 at 8:52 pm |

    […] bertahun-tahun aku dok promosi “Cendol Banting” nih. Sampai ke Seminar Buat Duit dengan Blog anjuran Denaihati Network pun dengan selamba badaknya aku promosi cendol banting walaupun […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.