15 Responses

  1. eyriqazz
    eyriqazz March 23, 2013 at 7:08 am | | Reply

    Yey,bolehla belanja cendol camni

  2. fariq
    fariq March 23, 2013 at 7:26 am | | Reply

    wah.. untung la dah save tayah topup..

    kwn biasa topup lima hengget je, bukan ape, sebab 5 hengget tu bley tahan 1 2 bulan kalau takde urusan pape dgn hp.. kekeke

  3. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul March 23, 2013 at 8:13 am | | Reply

    Memang berbaloi menunggu dari DH. Aku pun baru dapat RM30.

  4. hafizmd
    hafizmd March 23, 2013 at 8:48 am | | Reply

    Canteklah…lehla telefon mana2 awek kalau ada..hehee

  5. hafizmd
    hafizmd March 23, 2013 at 8:49 am | | Reply

    tahniah bro!

    menunggu ni mmg seksa
    tp bila dapat lega

  6. Anarm
    Anarm March 23, 2013 at 9:35 am | | Reply

    Nak dapat benda best kadang2 memang perlukan penantian yg memakan masa agak lama. Ramai yg tak sabar dengan semua dugaan tu. Hee.

  7. Kazen
    Kazen March 23, 2013 at 12:36 pm | | Reply

    Tahniah sila share kat gua RM10 😛

  8. wazy
    wazy March 23, 2013 at 1:37 pm | | Reply

    tahniah,penantian tu berhasil anmpak gayanya

  9. Mama Murai
    Mama Murai March 24, 2013 at 12:02 am | | Reply

    dapat durian runtuh lagi… lepas ni bolehlah duk hirup cendol banting kan cikgu. Herm kalau diteruskan camnie, tak lama lagi confirm LHDN kejar.

  10. Datin Tyka
    Datin Tyka March 24, 2013 at 1:49 am | | Reply

    bole la kita beborak memalam

  11. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin March 24, 2013 at 4:01 am | | Reply

    Boleh beli cendol guna duit topup tak? hehe

  12. khairul asrol
    khairul asrol March 25, 2013 at 11:30 am | | Reply

    untung laa. belanje cendol satu! 😀

  13. onlajer
    onlajer March 25, 2013 at 4:32 pm | | Reply

    senang jer bro kalau kau nak habiskan kau share kredit sahaja dengan orang yang pakai prepaid 😀

  14. WRizuan
    WRizuan March 27, 2013 at 6:23 am | | Reply

    wah akhirnya dapat juga ek hehehe tahniah

  15. Hafizul
    Hafizul May 6, 2013 at 3:27 am | | Reply

    Ni contest ke apa ni?seronok tu..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.