13 Responses

  1. Ladfe Amir
    Ladfe Amir March 14, 2013 at 12:35 am | | Reply

    macam mana nak contact bro. kasilah no phone. kalau gua turun Banting, mana tau kan

    1. titan
      titan March 14, 2013 at 3:41 am | | Reply

      aku cuma bagi pada orang yang email atau contact aje aku. Kat blog atau artikel, memang jarang aku bagi.

  2. fiezaradzi
    fiezaradzi March 14, 2013 at 3:42 am | | Reply

    tak boleh jadi ni.. nak kena pergi gak sekali..

    1. titan
      titan March 14, 2013 at 3:58 am | | Reply

      pergi la. jangan cakap aje. haha..

      1. hafizmd
        hafizmd March 14, 2013 at 8:46 am | | Reply

        jauh :mrgreen:

      2. Datin Tyka
        Datin Tyka May 13, 2013 at 1:31 pm | | Reply

        tak tau nak ke banting.. bapak bawak kete den tidur.. hahaha

  3. hafizmd
    hafizmd March 14, 2013 at 8:48 am | | Reply

    Cendol mmg biasa makan, tp cendol banting belum lagi..

  4. Wan Fauzi™
    Wan Fauzi™ March 14, 2013 at 11:29 am | | Reply

    tak pernah makan lagi cendol banting nie… belum cuba belum tahu…

  5. chii
    chii March 15, 2013 at 9:09 am | | Reply

    arghh..nape mesti banting..jauh tu..kat klang xde ke…andalas ke..bukit tinggi ke..

    1. Datin Tyka
      Datin Tyka May 13, 2013 at 12:51 pm | | Reply

      sebab katanya banting paling sedap..

  6. fariq
    fariq March 16, 2013 at 6:40 pm | | Reply

    wah bila dgr je titan nak belanje, terus set plan nak turun banting.. kekeke

  7. Datin Tyka
    Datin Tyka May 13, 2013 at 12:47 pm | | Reply

    tak pernah makan cendol banting lagi….
    rugi belanje den..
    den suka santan je.. yang hijau hijau tu tak suka apatah lagi ada kacang ke, pulut ke… memang tak akan makan

  8. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 3:57 am | | Reply

    Dapat cendol panas2 cani syok jugak! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.