19 Responses

  1. hafizmd
    hafizmd March 21, 2013 at 6:02 am | | Reply

    Main2 hack ni mmg tak best. Yg bestnya hanya kat tukang hack tu jer…huuuh!

    Bab servis tu mmglah, kalau dapat reply, legalah sikit…kalau tak….ermmm

  2. mancai
    mancai March 21, 2013 at 6:02 am | | Reply

    share hosting itulah yg merisaukan.. pernah terjadi kat salah satu blog sendiri di host klserver.Tapi klserver sekarang dah ok dah… harap Fivio memantapkan lagi mutu perkhidmatan…

  3. fariq
    fariq March 21, 2013 at 6:25 am | | Reply

    blog mane yg kena tu bro?? kawan ade jugak perasan masa nak bw kat blog wanzawawi tadi. adui la..

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin March 21, 2013 at 7:58 am | | Reply

    patut la aku nak bukak blog cendol tak dapat. Ada jugak beberapa blog lain tak dapat bukak. Putih je skrin..

  5. Datin Tyka
    Datin Tyka March 21, 2013 at 8:34 am | | Reply

    ada yang tak puas hati dengan fivio la ni..
    kesian orang lain jadi mangsa…..

  6. Ibu Mifzal Arsyad
    Ibu Mifzal Arsyad March 21, 2013 at 8:53 am | | Reply

    alahai..geram kan..

    sy pun guna fivio jgk..blog sy dah pun kena hacked 4 hari yg lepas tp oleh hacker lain..tp nasib baik sy leh masuk cpanel n database sbb n restore balik pasword n index page.

    skang problem lain plak..

    1. Ibu Mifzal Arsyad
      Ibu Mifzal Arsyad March 21, 2013 at 8:54 am | | Reply

      mcm mana nak check loophole tu ya?..risau gak ni..kot2 ada..sbb blog sy selalu jgk kena hacked..huhu

    2. auc
      auc March 23, 2013 at 5:05 am | | Reply

      tu lah masa auc dgn fivio dulu x pernah habis dgn masalah,
      ok yg ni, yg tu pulak tumbul, timbul sini, tenggelam yg sana

      last tekad bla dari sana, sekarang satu masalah pun x de, tak pernah lagi tiket nak komplen masalah, terbaik SF

      1. suri
        suri March 23, 2013 at 7:45 am | | Reply

        sy mugkin akan berpindah… 😥

  7. hafizrahim
    hafizrahim March 21, 2013 at 12:27 pm | | Reply

    mungkin admin fivio ade buat perangai dengan geng2 hacker ni..tu yang kena tu.

  8. Ladfe Amir
    Ladfe Amir March 21, 2013 at 4:40 pm | | Reply

    pernah kena dulu ngan hacker ni. harap2 lepas tukar hosting ni takdelah kena lagi

  9. Mama Murai
    Mama Murai March 22, 2013 at 8:36 am | | Reply

    oh… patutlah putih je skrin, rupanya blog cendol kena hack.. sabarlah ye cikgu, selalunya masalah orang kacak takkan lama… 2 3 hari lagi, okeylah tu 🙂 Sebelum tu apa kata pekena cendol banting 3 mangkuk, bagi sejuk sikit.

  10. staibaqhang
    staibaqhang March 22, 2013 at 8:49 am | | Reply

    memang tension kalau kena mcm ni… dah ok ni kira lega la skit hati…

  11. onlajer
    onlajer March 22, 2013 at 3:58 pm | | Reply

    jadi betulah lu unya cendol banting dah kena hack 🙁

  12. topo
    topo March 22, 2013 at 8:12 pm | | Reply

    aku tumpang simpati bro…

    aku pon macam tak berapa marah sangat la kalau kena hack ke ddos ke server down ke janji respon ada tenang la sikit jiwa ni boleh bawak lembu2 aku main kat tempat lain

  13. zuls
    zuls March 22, 2013 at 11:13 pm | | Reply

    NOthing personal katanya…

  14. Oneblogsocial
    Oneblogsocial March 23, 2013 at 1:13 am | | Reply

    Memang terdapat banyak cara untuk menggodam blog kita,saya sarankan untuk mengguna plugins Secutiry Ninja Lite untuk mengetahui kelemahan blog.

  15. auc
    auc March 23, 2013 at 5:01 am | | Reply

    yang menyampah dgn fivio hantar tiket ke apa ke, x pernah balas pun, kalau balas pun 2 bulan nanti, reda je lah

  16. suri
    suri March 23, 2013 at 7:47 am | | Reply

    cukup2 sudah..klu tanam pokok tak hidup2 payah gak cuba biarkan jer lama2 hdupn sndri, tu pokok punya kes. tpi klu gini masak gak.tgri tadu dah buat hal. artu baru ok pastu dah buat 3 point kt atas now is done.

    jom cabut !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.