27 Responses

  1. Hafizul
    Hafizul April 3, 2013 at 10:28 am | | Reply

    tak pernah makan menda ni..hehe..sedap sangat2 ke?hehe

    1. hafizmd
      hafizmd April 4, 2013 at 8:27 am | | Reply

      Bro PK kena try carik kat pasar malam…sedap wooo!

  2. Juan
    Juan April 3, 2013 at 11:23 am | | Reply

    pertama kali dengar nama pelik pelik nih

    1. Hafizul
      Hafizul April 4, 2013 at 3:55 am | | Reply

      Hehe..ingatka saya orang pertama dengar nama ni..da lagi yang tak penah dgr yer..hehe

  3. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul April 3, 2013 at 2:20 pm | | Reply

    Yeah.. aku pernah belajar buat taufufah. Makan taufufah pun selalu.

  4. Hairul Azni
    Hairul Azni April 3, 2013 at 3:32 pm | | Reply

    Betul ke ada semua jenis taufufah yang ko senaraikan tu Ahmad Faizal? :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd April 29, 2013 at 8:06 am | | Reply

      Betul tp kenalah belajar…hehe

  5. Datin Tyka
    Datin Tyka April 4, 2013 at 4:42 am | | Reply

    ini semua makan manis manis.. kalau makan ni gua kena sit up 2000 kali….

    1. hafizmd
      hafizmd April 29, 2013 at 8:07 am | | Reply

      2000 kali?

      *pengsan*

  6. Bean Moreno
    Bean Moreno April 4, 2013 at 4:56 am | | Reply

    minat gila makan taufufah 😉

  7. suri
    suri April 4, 2013 at 5:24 am | | Reply

    kak sy ada bt tpi sy tak lalu mkn…tak reti mkn heee

  8. kozumi_ro
    kozumi_ro April 4, 2013 at 6:08 am | | Reply

    Memang suka sangat makan benda ni^^ sedap!

  9. staibaqhang
    staibaqhang April 4, 2013 at 6:51 am | | Reply

    memang sedap… makan dengan air gula merah… yummy

  10. auc
    auc April 4, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    huh x pernh dgr pun ni, keyword baru ke

  11. wazy
    wazy April 4, 2013 at 3:36 pm | | Reply

    Sedap taufufah ni,fuhh bila la dapat merasa lagi

  12. thaqibzaki
    thaqibzaki April 4, 2013 at 6:53 pm | | Reply

    Ada kat pasar malam tempat aku. Harga sama gak. Singgit satu. Cumanya versi taufufah perisa banyak-banyak tuu takde jual.

  13. onlajer
    onlajer April 5, 2013 at 9:15 am | | Reply

    beli sahaja lah senang tingal lup 😀

  14. Lynn
    Lynn April 5, 2013 at 2:30 pm | | Reply

    Taufufah yang ada sirap gula merah paling sedap.
    Ganti dengan gula melaka – sedap tak terkata.

  15. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 5, 2013 at 4:02 pm | | Reply

    memang sedap taufufah ni. gua suka.memang gua suka.

    pasal taufufah dan soya ni kena tanya akubiomed la..kan dia ada join trainning buat air soya dulu

  16. Ibu Mifzal Arsyad
    Ibu Mifzal Arsyad April 6, 2013 at 2:13 am | | Reply

    taufufa cendol ada eh? kena cuba ni..hehe

  17. Denaihati
    Denaihati April 6, 2013 at 8:04 am | | Reply

    ada sahabat pantai timur tak kenal rupanya, takpe…kalau dah cuba nanti mesti malatop sodapnya…heee

  18. fiezaradzi
    fiezaradzi April 9, 2013 at 8:55 am | | Reply

    baru je niat nak tulis pasal tau fu fah sedap kat gombak ni.. cuma gambar je lupa ambik..

    ni ebook ni.. hehe

    1. hafizmd
      hafizmd April 29, 2013 at 8:08 am | | Reply

      hehehehe…ambe dah tulis dulu..hehe

      *taufufahgreenwood*

  19. cik tom
    cik tom May 26, 2013 at 9:06 pm | | Reply

    my fevret taufufah ni…mmg sedap!

  20. Puan Tie
    Puan Tie July 26, 2013 at 1:48 am | | Reply

    Bazar Ramadan kat Ipoh dah RM2… Perasa pandan n biasa.. yg gula merah memang terbaik.

  21. natasha
    natasha November 1, 2014 at 7:23 am | | Reply

    geramnya nk rsa , tpi tk dpat rsa geramnya 😡

  22. natasha
    natasha November 1, 2014 at 7:26 am | | Reply

    oh akhirnya dpat jgak mkan taufufah . hehehehe 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.