10 Responses

  1. Oneblogsocial.com
    Oneblogsocial.com April 3, 2013 at 9:35 am | | Reply

    Mana manapun pihak yang berkuasa nanti saya harapboleh membela rakyat.

  2. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 3, 2013 at 9:36 am | | Reply

    dah bubar gua boleb tepuk tangan sekejap sbb penantian nak tunggu bubar dah lama.

  3. hafizrahim
    hafizrahim April 3, 2013 at 10:05 am | | Reply

    Tunggu dan lihat je bro..mana2 parti pun yang menang harap tak lupa janji masing2.

  4. Hafizul
    Hafizul April 3, 2013 at 10:25 am | | Reply

    entah la..saya fail bab sejarah ni..dulu kini dan selamanya..haha

  5. ajumohit
    ajumohit April 3, 2013 at 9:38 pm | | Reply

    first time nak undi memang mendebarkan

  6. hafizmd
    hafizmd April 4, 2013 at 8:30 am | | Reply

    Ambe tunggu hari mengundi..nak balik kampung =)

  7. thaqibzaki
    thaqibzaki April 4, 2013 at 6:57 pm | | Reply

    Harap-harap, 2020 nanti ada le kereta terbang macam zaman kanak-kanak lukis dulu. Tak kira Barisan ke Pakatan, kena realisasikan impiam kanak-kanak ni. hehehe.

    1. fiezaradzi
      fiezaradzi April 9, 2013 at 8:59 am | | Reply

      susah ni.. ni gara2 tgk cerita back to the future ke? haha.. impian kanak2, byk tu nak realisasikan.. hihi

  8. WRizuan
    WRizuan April 5, 2013 at 6:32 am | | Reply

    Ini Kali Lah Bah….

  9. fiezaradzi
    fiezaradzi April 9, 2013 at 9:00 am | | Reply

    kita tunggu dan lihat je.. sesungguhnya siapa yg memerintah telah pun tertulis ‘di sana’. Hanya Dia yang berhak beri kuasa kepada sesiapa yang Dia mahu..

Leave a Reply to hafizrahim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.