14 Responses

  1. ajumohit
    ajumohit April 7, 2013 at 9:35 pm | | Reply

    tahniah buat semua pemenang, tgk gitu2 jugak

  2. ejam
    ejam April 8, 2013 at 12:01 am | | Reply

    untunglah bakal isteri Sam ni nanti, rumah dah ada, kereta dah banyak..masuk cuci kaki jer. 🙂

  3. suri
    suri April 8, 2013 at 3:00 am | | Reply

    setuju mmg dia patut juara hee.. byk whoo…

  4. suri
    suri April 8, 2013 at 3:03 am | | Reply

    Artis Baru lelaki dan wanita popular hurm cam tak best dn kurg popular merka :mrgreen: btw tahnih gak ingt cik nelofa tdi ngee,,

  5. Kazen
    Kazen April 8, 2013 at 4:47 am | | Reply

    Gua memang sukalah SAM ni haha. Tak sangka lak dia menang ingat ke artis taff yang menang 😆

  6. WRizuan
    WRizuan April 8, 2013 at 6:04 am | | Reply

    huh popular sungguh mereka kan 🙂

  7. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 8, 2013 at 6:18 am | | Reply

    Dadi Alias tah apa2.. Konon hebat sangat la tu.

  8. Lynn
    Lynn April 8, 2013 at 7:50 am | | Reply

    Dia memang layak menang dan memang handsome pun.
    Tapi rasanya ‘ cute’ lebih sesuai kut 🙂

  9. puteri kasih
    puteri kasih April 8, 2013 at 12:59 pm | | Reply

    pememang memang tengah popular kan…mereka layak. 🙂

  10. chii
    chii April 8, 2013 at 3:38 pm | | Reply

    Dpt brg kemas habib jewel tu. Leh smpan buat hantaran kawen

  11. My Legoland
    My Legoland April 8, 2013 at 8:26 pm | | Reply

    Memang betul-betul popular mereka semua ini. Tahniah buat mereka semua. Harap-harap lepas ini, Berita Harian akan anjurkan anugerah blogger popular pula.

  12. hafizmd
    hafizmd April 9, 2013 at 2:10 am | | Reply

    Gua tgk gitu2 jer. Kena tidur awal anak2 nak sekolah…hehe

    Apapun, Sam mmg layak menang.

  13. fiezaradzi
    fiezaradzi April 9, 2013 at 8:42 am | | Reply

    Sam ni mmg klakar tahap selamba gak ni.. de je idea dia.. oklah..

    wah, pe dah jadi kat hero iris 2 ni? tgk kat tv jer..

    psst: kat mana download?

  14. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 7:45 am | | Reply

    Kadang2 rasa seronok gak jadi artis..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.