8 Responses

  1. TehR
    TehR April 7, 2013 at 4:06 pm | | Reply

    aku tengok kelantan lawan sarawak

  2. puteri kasih
    puteri kasih April 7, 2013 at 4:57 pm | | Reply

    apa sudah jadi di sana?

  3. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 7, 2013 at 6:56 pm | | Reply

    betullah. gua try juga komen tapi gagal dan terus gagal. jangan sampai semua orang lupakan blog lu yg satu lgi tu dahlah.

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 8, 2013 at 6:17 am | | Reply

    Banyak kali try nak komen tapi hampa.. Haha.. AKu tengok Selangor lawan JDT je… Terbaik..

  5. thaqibzaki
    thaqibzaki April 8, 2013 at 8:52 am | | Reply

    aah. Bila nak usya post ke apa ke, blog ada. Tapi tak load habis. Suku je load nim. Fivio kena lincah la bro. Kalau gini gamaknya, parah laa mung.

    Aku komen, tak tahu sampai ke tak. hahaha. 🙂

  6. fiezaradzi
    fiezaradzi April 9, 2013 at 8:47 am | | Reply

    dua-dua aku tak tgk.. tgk citer lain.. haha..

    saper lah yg bertuah tu, satu2 nya komen ye..

    hope blog kembali ke asal dgn cepat.. sayang jugak tu..

  7. Myra Jay
    Myra Jay April 11, 2013 at 1:23 am | | Reply

    Patutlah.. dok try gak nak komen tak boleh2 🙂

  8. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 7:50 am | | Reply

    Sekarang pun masih belum ok lagi kan?emmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.