21 Responses

  1. Juan
    Juan April 9, 2013 at 4:50 pm | | Reply

    ni macam ada kaitan ngan politik jer, hehehehe

    1. Dulu Lain Sekarang Lain
      Dulu Lain Sekarang Lain April 9, 2013 at 9:24 pm | | Reply

      ehem ya mcm. 😀
      Add on: 10 minit tu walaupun lebih baik, tetapi kalau sebenonya tak ada apa yg berfaedah utk dicakap pun tak guna… he he… buat lebih mudarat dari mujarab…

  2. KiD
    KiD April 9, 2013 at 4:58 pm | | Reply

    apa yang akan dibuat lagi 23 jam 50 minit? jeng jeng jeng….

  3. auc
    auc April 9, 2013 at 5:00 pm | | Reply

    ingat ahli politik mana tadi
    biar bagi 10 minit je, tapi ia mampu merubah sebuah negara 🙂

  4. Kazen
    Kazen April 9, 2013 at 5:08 pm | | Reply

    10 minit bukan live bro tapi rakamanan dan ia boleh letak bila-bila masa saja 10 minit time dia nk paparkan semula. :mrgreen:

  5. khairul asrol
    khairul asrol April 9, 2013 at 5:13 pm | | Reply

    apakah maksudnya? aku masih blur. walaupun dah baca berkali-kali. 😕

    1. Juan
      Juan April 9, 2013 at 8:15 pm | | Reply

      utk faham akan tajuk ni kena tahu akan isu semasa, dia x tulis tp kami tahu dan faham kerana ianya berkaitan dengan isu semasa, hehehe

  6. Oneblogsocial.com
    Oneblogsocial.com April 9, 2013 at 9:25 pm | | Reply

    Terlalu mahal apabila mengira harga masa 10 minit

  7. beckhrooy
    beckhrooy April 9, 2013 at 10:29 pm | | Reply

    macam nak tak nak je bagi 10 minit tu heheh

  8. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 10, 2013 at 2:44 am | | Reply

    Betul tu bro.. Kalau hebat dan rasa dipihak yang benar, 2 minit pun cukup dah. Ingat senang ke nak dapat slot kan.

  9. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul April 10, 2013 at 2:56 am | | Reply

    ini soal keadilan. 10 minit dibandingkan dengan 3 jam. medium saraan rakyat pulak tu. kalau saraan poket sendiri orang pun tak bising.

    apa pun, kalau diambil 10 minit tu tanpa banyak komplen mesti boleh buat sesuatu.

  10. onlajer
    onlajer April 10, 2013 at 3:34 am | | Reply

    redha sahajalah dengan 10 minit itu 🙁

  11. suri
    suri April 10, 2013 at 3:39 am | | Reply

    tuh dia dah klr kata2 hkmh selaps mkn cendol…

  12. puteri kasih
    puteri kasih April 10, 2013 at 4:10 am | | Reply

    10 minit tu nampak sekejap je..tapi 10 minit la yang paling penting sebab tumpuan seseorang tak lama kan. Jadi kalau bijak menggunakan 10 minit yang pasti akan ada hasilnya 🙂

  13. hafizmd
    hafizmd April 10, 2013 at 4:37 am | | Reply

    hahaha =)

    1. layan citer ads genius lee taebak…mmg syok tgk cabaran nak buat iklan..berapa minit tak penting, tp apa yg nak diisi dalam 10 minit

    2. gua terfikir, andai mereka pulak yg jadi pemerintah, adakah akan dibuka ruang utk pembangkang?

  14. Hafizul
    Hafizul April 10, 2013 at 6:26 am | | Reply

    Betul tu En titan..manfaatkan semaksimanya..hehe

  15. Bean Moreno
    Bean Moreno April 10, 2013 at 7:30 am | | Reply

    terbaeklah sifu! wa tengah try nak jadi lu ni haha

  16. wandisini
    wandisini April 10, 2013 at 8:22 am | | Reply

    10 minit boleh habis 2 mangkuk cendol..

  17. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 11, 2013 at 6:52 am | | Reply

    Whoaaa…. pesanan dengan mesej yang penuh dengan kiasan

  18. khairil
    khairil April 11, 2013 at 9:10 pm | | Reply

    tapi kalau ambik yg 10 minit tu, lagi 23 jam 50 minit pihak lagi satu guna untuk hentam isi yg 10 minit tu susah jugak, hehe.

  19. thaqibzaki
    thaqibzaki April 12, 2013 at 4:44 am | | Reply

    Time can change anything.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.