Bisnes SHAKLEE memang BEST

19 Responses

  1. khairul asrol
    khairul asrol April 10, 2013 at 2:09 pm | | Reply

    hahaha. aku pun tak layan bro. ada facebook pun twitter jadi tak terlayan. check email selali la tengok ada duit masuk ke tak. :P

  2. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 10, 2013 at 2:19 pm | | Reply

    Telefon aku belum cukup canggih untuk aku layan benda ni.

  3. hafiz
    hafiz April 10, 2013 at 3:03 pm | | Reply

    retis3 je layan instagram ni…

  4. Anarm
    Anarm April 10, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    Aku layan je.. Just nak follow trend..

  5. auc
    auc April 10, 2013 at 3:44 pm | | Reply

    layan sekadar ada je, orang kata ada, kita pun ada, tu je ;-)

  6. Lynn
    Lynn April 10, 2013 at 5:36 pm | | Reply

    Betul tu. Saya pun tak ada akaun Instagram. Yang ada pun sudah bikin ribet TAPI….saya memang ada masa untuk MAKAN JAJAN. Hahaha.. :lol:

  7. Juan
    Juan April 10, 2013 at 5:42 pm | | Reply

    aku pun sama xda gak, x suka benda benda mcm tu,

  8. Amirez
    Amirez April 11, 2013 at 3:19 am | | Reply

    kadang2 je, time tengah boring dan ada WiFi free haha

  9. suri
    suri April 11, 2013 at 3:46 am | | Reply

    erk..sy ada tpi cam tak der haa… :mrgreen:

  10. Hafizul
    Hafizul April 11, 2013 at 4:17 am | | Reply

    Apa tu instagram?keek?apa pula tu?emm tak layan daaa…

  11. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 11, 2013 at 7:46 am | | Reply

    Dengan blog ko yang banyak tu pun dah cukup kan untuk jadi jutawan muda Banting….

  12. azura
    azura April 11, 2013 at 9:01 am | | Reply

    takat ni whatssup tu saya ada juga tapi instagram ni hok alo memang tak de masa nak layan

  13. beckhrooy
    beckhrooy April 11, 2013 at 11:26 am | | Reply

    aku ingin nak layan tapi hp buruk pula

  14. Datin Tyka
    Datin Tyka April 11, 2013 at 4:29 pm | | Reply

    ada instagram,tapi tak aktif. smartphone buat hal. belanja iphone bole? kan dah kayoooo tu

  15. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 11, 2013 at 4:55 pm | | Reply

    Akupun tak ada,nak jaga satu blog sudah buat saya pening.

  16. thaqibzaki
    thaqibzaki April 12, 2013 at 4:37 am | | Reply

    aku guna instagram buat amek gambar air yang aku minum je sebab kopitiam tuu variety kopi putih dia. dan banyak bannyak gambar, gambar yang sama je. so, instagram bagi aku untuk ada ada je. nothing more, nothing less.

  17. Ritz
    Ritz April 12, 2013 at 4:18 pm | | Reply

    best bro layan instagram nie…heheehe…mcm2 pesen org up gambar kita boleh tengok…hahaa

  18. onlajer
    onlajer April 13, 2013 at 2:16 am | | Reply

    istagram itu sama tak dengan istanbul :mrgreen:

  19. Rosmiza
    Rosmiza May 17, 2013 at 10:18 am | | Reply

    Orang2 yang suka camwhore jer ada instagram ni.. Kite pun takde..

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.