33 Responses

  1. Oneblogsocial.com
    Oneblogsocial.com April 10, 2013 at 3:56 am | | Reply

    Ada fikir tadi,jika anak saya yang jadi mangsa saya belasah balik.Satu kali pukul sahaja.

    1. zool
      zool April 10, 2013 at 5:33 am | | Reply

      lepas tu bapa budak kena pukul tu belasah balik tuan.. tuan yang kesakitan menelefon kawan2 untuk membantu,.. dan bapa budak tu cedera,.. tak puas hati beliau memangil sedara mara membantu.. dan pihak tuan terpaksa juga memanggil sedara mara tuan..
      jadilah perang saudara..

      jangan marah.. sekadar gurauan

  2. onlajer
    onlajer April 10, 2013 at 4:05 am | | Reply

    apa yang digeramkan sangat budak – budak ni ya. Pastu banga pulak tu hampeh betul dia orang ini ๐Ÿ˜

    1. wandisini
      wandisini April 10, 2013 at 8:17 am | | Reply

      ntah apa yang dibanggakan lah…panas hati aku tengok !
      kalau aku abang budak yang kena pukul tu (walaupun tak sayang sangat adik.he..), memang aku cari budak-budak tu..

  3. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 10, 2013 at 4:13 am | | Reply

    Sekarang ni satu malaysia geram dekat budak pakai speck tu. Yang budak gemuk tu pun fikir macam hebat sangat adoi.. Bikin geram je.

  4. Suhairi Alias
    Suhairi Alias April 10, 2013 at 4:15 am | | Reply

    orang yg pukul tu takder mase depan. doa jela yg kene pukul tu lebih berjaya supaya orang yg memukul tu bile dah tua menyesal gila sebab pukul budak tu.. haha

  5. hafiz
    hafiz April 10, 2013 at 4:21 am | | Reply

    budak2 sekarang makin kurang ajarlah…

  6. Mak lagenda
    Mak lagenda April 10, 2013 at 4:27 am | | Reply

    Mak mmg respect dgn sikap budak yg kena pukul tu. Dia bertahan dan hadapi samseng2 *laaa sgtttttt* tu dgn otak dan bkn dgn kepala lutut. Bagus betul budak ni.

    1st thing yg timbul dlm kepala mak time tgk klip ini adalah – Ya Allah..jauhkanlah anak anak aku dr menjadi sebahagian manusia2 begini. Tak kira la..pembuli ataupun yg dibuli. Mintak2 dijauhkan lah..

  7. hafizmd
    hafizmd April 10, 2013 at 4:33 am | | Reply

    1. ambe mmg tak pernah salahkan cikgu2 kalau ada kes2 buli camni. mana cikgu nak tau diorang nak belasah budak tu. lainlah kalau cikgu tu diajak sekali join sekaki.

    2. budak2 yg suka belasah org ni agaknya mmg ada trauma tersendri. nak kena korek dan betulkan mana yg patut. gantung sekolah mmg option terbaik. buang sekolah, takut makin rosak budak tu nanti kalau masih tak insaf2.

    3. akhir kalam, ambe doakan budak2 kaki pukul ni insaf dan tak buat dah kerja ‘tak cerdik’ camni..

  8. MindaKini
    MindaKini April 10, 2013 at 4:53 am | | Reply

    Hilangnya peri kemanusaan dan hati perut semata-semata nak tunjuk samsing

  9. Kazen
    Kazen April 10, 2013 at 5:06 am | | Reply

    yang aku perasan budak yang kena pukul tu rileks je tak de jerit2 mcam tak sakit pun ada. ๐Ÿ˜ˆ

  10. mukakiuthatikejam
    mukakiuthatikejam April 10, 2013 at 5:30 am | | Reply

    Kalau aku… aku bunuh ja budak2 yang belasan budak tu.. bunuh sekali budak yang rakam… SETTEL!

    1. gamep01nt
      gamep01nt April 10, 2013 at 4:21 pm | | Reply

      hahahaha lebat gila kau cakap ๐Ÿ˜•

  11. mukakiuthatikejam
    mukakiuthatikejam April 10, 2013 at 5:31 am | | Reply

    Kalau aku… aku bunuh ja budak2 yang belasah budak tu.. bunuh sekali budak yang rakam… SETTEL!

  12. Hafizul
    Hafizul April 10, 2013 at 6:23 am | | Reply

    Emm kat sini pun ada gaduh-gaduh jugak..hehe..patutla dalam FB duk citer pasal lan todak..ni rupa kisahnya..hehe

  13. wandisini
    wandisini April 10, 2013 at 8:13 am | | Reply

    polis dah keluar kenyataan, katanya tak ada yang buat laporan polis. tapi perkara ni dah dirujuk kepada pejabat pendidikan daerah tu

  14. papa mifz
    papa mifz April 10, 2013 at 11:17 am | | Reply

    kalau ajak 1 by 1 sure mencicit lari budak2 yg berlagak samseng nih…

  15. fyna
    fyna April 10, 2013 at 11:32 am | | Reply

    semalam fyna tengok video tue. speechless jap. yang gengster tue setakat belasah ramai-ramai, beranilah kan. cuba sorang2? tak berani kan. nak tunjuk hebat sangat. haisshh… kecik2 lagi dah pandai buat onak kan.

    yang penting nyawa budak kena belasah tue. kalau terjadi apa2, memang nahas lah si gengster tue.

  16. Hairul Azni
    Hairul Azni April 10, 2013 at 1:08 pm | | Reply

    Samseng la sangat..rasanya kalau budak yang kena belasah tu lawan satu sama satu dengan yang belasah dia tu..belum confirm lagi yang konon samseng tu boleh bertahan..

  17. khairul asrol
    khairul asrol April 10, 2013 at 1:23 pm | | Reply

    budak tu bangang macam dah takde kerja. tapi pengalaman aku sendiri la bro titan, masa form1 standard la kena buli ni. tapi sebenarnya itu lebih mendewasakan kita supaya besar nanti kita boleh melawan sapa2 nak pukul kita ni. peragut ke, penyamun ke bersepah sekarang.

    Aku dah besar gini pun nak kena paw kat Hentian Putra itu hari, paw seringgit je tapi aku tetap tak bagi. aku cakap la nak guna. dia duk tak puas hati, aku ape lagi turunkan bag galas aku tu. gua cakap, “Apesal? lu nak gaduh?” terus dia bla. semua ni jenis malas cari duit ni. ๐Ÿ˜ก

    1. thaqibzaki
      thaqibzaki April 12, 2013 at 4:42 am | | Reply

      Masa ko form 1 dulu, slow habis dah. Zaman aku masa form 1 kat sekolah tuu, tak tau berapa kali ganda parah. hahaha.

      nak elak kena pau senang je. buat muka blur ala nerd macam aku. kekeke.

  18. Denaihati
    Denaihati April 10, 2013 at 2:21 pm | | Reply

    muka budak 3 orang ni tak de nampak ganster pun…he he. perangai memang susah nak nak maaf. pengajaran untuk diaorang ni.

  19. auc
    auc April 10, 2013 at 3:49 pm | | Reply

    macam satu kebanggaan pulak lakukan benda yg x sepatutnya…

  20. TehR
    TehR April 10, 2013 at 4:05 pm | | Reply

    memag tak patut
    semua kerja tak berfadah ni

  21. sensasi2020
    sensasi2020 April 10, 2013 at 4:57 pm | | Reply

    Kecik-kecik dah buat semseng di sekolah, Apa lelebihannya mereka ni buat hal begitu. Benda yang salah, salah juga yang diikutinya. Walhal dah diketahui, kalah buat salah pasti akan ada balasan yang dapat. Tak pasal-pasal kena diambil tindakan oleh pihak sekolah. Kalau berat pasti jadi kes polis.

  22. Lynn
    Lynn April 10, 2013 at 5:33 pm | | Reply

    Kadang-kadang ada juga yang nak test power. Habis action dia orang berbaik semula. Kita mak bapak yang mengurut dada. Sakit jiwa tengok kelaku depa.

  23. Myra Jay
    Myra Jay April 11, 2013 at 1:19 am | | Reply

    Bila baca dari sudut kebaikan, terpikir betul jugak tindakan budak tu..

    ‘Samseng Sekolah’ dah kena buang sekolah, dan dengar khabar samseng tersebut berpindah ke sekolah adik MJ, lagi kitorang risau, harap pengetua sekolah baru samseng tu cepat2 amik tindakan..

    p/s : Kejadian berlaku kat Penang dan tak jauh dari rumah MJ.. huhuu

  24. suri
    suri April 11, 2013 at 3:51 am | | Reply

    nak htr anak ke soloah tak takut tpi cadang nak htr ank kelas sialt ker apa2laj utk pertahankan dri hee lagi2 ank2 perempuan

  25. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 11, 2013 at 7:11 am | | Reply

    Pihak sekolah pun leceh bila kes cenggini berlaku sebab kena buat laporan kat PPD dan confirm jatuh KPI PRESTASI skolah

  26. Zida
    Zida April 11, 2013 at 2:27 pm | | Reply

    ni semua bajet. bajet hebat. bajet kuat. ptuihhh #eh hehe

    tapi kesian kat mak ayah la, mesti tengah tanggung malu sekarang…

  27. sukma
    sukma April 12, 2013 at 4:24 am | | Reply

    dorang nie bangga lak jadi kaki pukul kat ketua kelas tu…aku rasa tahap kesabaran ketua kelas memang tinggi…malas nak layan budak hingusan macam nie…kalau anak aku kena bantai ….aku panggil abang kawasan jer bagi clear itu budak tak cukup umur tu…dia belum kenal penangan kak cik kawasan nie…haha….

  28. thaqibzaki
    thaqibzaki April 12, 2013 at 4:43 am | | Reply

    dia nak flying kick, tapi nak terjatuh. epic failed.

  29. onlajer
    onlajer April 12, 2013 at 9:04 am | | Reply

    gua cedok video ini ya bro :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.