47 Responses

  1. Juan
    Juan April 10, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    giler ah ko titan

    1. hafizmd
      hafizmd April 10, 2013 at 3:11 pm | | Reply

      ini boleh bikin gua yg naik ‘giler’ tgk ini bukti…hahaha

      1. titan
        titan April 10, 2013 at 3:18 pm | | Reply

        jangan jadi gila. kesian kat bini lu nanti.

    2. titan
      titan April 10, 2013 at 3:18 pm | | Reply

      gua warasa lagi derr..

  2. WRizuan
    WRizuan April 10, 2013 at 3:06 pm | | Reply

    Tahnaih bro…mmg terbeliak mata aku melihat print skrin tu, lagi la org yang menerima ye tak 🙂

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:19 pm | | Reply

      owner dia lagilah terbeliak mata dia. haha.. :mrgreen:

      1. thaqibzaki
        thaqibzaki April 12, 2013 at 4:28 am | | Reply

        Hahahahaha. macam ni haa aku terbeliak. 😯

  3. afif
    afif April 10, 2013 at 3:07 pm | | Reply

    wah untuk hari je..terbaiklah bro

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:20 pm | | Reply

      ini untuk hari kedua punya kempen. hari pertama, gua dapat 6 sales aje.

  4. fyna
    fyna April 10, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    dari 2007? wowww!! super duper senior nih… 😉

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:22 pm | | Reply

      taklah. gua cuma tulis lebih awal je dari lu orang semua. 😈

  5. Anarm
    Anarm April 10, 2013 at 3:10 pm | | Reply

    Kena ada teknik jugak tuu kalau nak dapat macam ni

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:23 pm | | Reply

      ya. gua guna teknik seo merah jambu. 😈

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 10, 2013 at 3:11 pm | | Reply

    Ini boleh mendatangkan geram.. hehe.. gile ar

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:24 pm | | Reply

      mana bulih geram-geram maa.
      tak bagus untuk kekacakan badan. 😎

  7. hafizmd
    hafizmd April 10, 2013 at 3:12 pm | | Reply

    perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

    lu mmg terbaiklah…

    ni apa benda ni ada pakej emas sgala bagai ni? hehee

    p/s-sehari dapat 400 lebih, sebulan? fuhhh!

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:24 pm | | Reply

      kempen untuk 4 hari aje. lepas tu offer tutup. :mrgreen:

  8. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 10, 2013 at 3:13 pm | | Reply

    ni affiliate punya program ke bro? tarikh semua sama je.

    1. hafizmd
      hafizmd April 10, 2013 at 3:14 pm | | Reply

      Kita tunggu apakah bro titan akan berkongsi apakah bendanya ini…hehehehe

    2. titan
      titan April 10, 2013 at 3:25 pm | | Reply

      yap. affiliate program. tapi program ni buka masa tertentu aje. kali ni, hanya 4 hari aje dibuka untuk buat sales.

  9. hafizmd
    hafizmd April 10, 2013 at 3:13 pm | | Reply

    Menjawab soalan lu tu, pernah dapat sekali jer setakat ni..tp taklah besor tu nilaiannya =)

    1. titan
      titan April 10, 2013 at 3:26 pm | | Reply

      yap. harga jualan, RM80. separuh komisen.
      hoho.. 😈

  10. topo
    topo April 10, 2013 at 3:33 pm | | Reply

    aku baru nak tanya sales apa tu haha sekali dah tulis plak

  11. auc
    auc April 10, 2013 at 3:47 pm | | Reply

    memang pakar henjut mamat ni
    tahniah bro, sumber inspirasi jg ni, bagi kami yg baru berjinak2 dgn bende gini…

  12. beckhrooy
    beckhrooy April 10, 2013 at 3:58 pm | | Reply

    wah, dashyat giler tu bro

  13. jal
    jal April 10, 2013 at 4:01 pm | | Reply

    😯 teruja sekejap aku nengok hahaha hebat2… kalau xpecahkan ruyong manakan dapat sagunyakan bro…

  14. Lynn
    Lynn April 10, 2013 at 5:23 pm | | Reply

    Kongsi-kongsilah ilmu tu, biar dapat pahalanya juga 😉

  15. khairul asrol
    khairul asrol April 10, 2013 at 8:16 pm | | Reply

    rasanya ni sales untuk masa yang terhad dan panas. memang gilaa la hari2 kalau masyuk macam gini. terbaik bro. tetibe otak aku bergelumang dengan affiliate program. 😯

  16. gamep01nt
    gamep01nt April 10, 2013 at 10:04 pm | | Reply

    meh belanja aku cheese nan sementara aku tgh free ni

  17. onlajer
    onlajer April 10, 2013 at 10:52 pm | | Reply

    ini macam terus pakai pukat jer 😀

  18. KiD
    KiD April 10, 2013 at 10:56 pm | | Reply

    terbaeekkk laah sifu!!!!

  19. ajumohit
    ajumohit April 10, 2013 at 11:40 pm | | Reply

    tahniah!!! umpan dah mengena

  20. Hafizul
    Hafizul April 11, 2013 at 12:07 am | | Reply

    Memang seronok..saya jeles nih….haha..tahniah en titan..harap satu masa saya jmp gak lubang dan trip yang baik macam en titan buat ni..sekarang masih buntu dan masih mentah lagi..

  21. Mohd Isa
    Mohd Isa April 11, 2013 at 12:12 am | | Reply

    wah, mantap gila. apa rahsianya? tak pernah plak dapat macam ni. hehe

  22. Oneblogsocial.com
    Oneblogsocial.com April 11, 2013 at 1:26 am | | Reply

    H h h,dah keluar identity sebenar titan.

  23. suri
    suri April 11, 2013 at 2:04 am | | Reply

    terbaik mmg kacak! tahniah 😮

  24. Hairul Azni
    Hairul Azni April 11, 2013 at 5:15 am | | Reply

    Tak dapat dinafikan lagi bakat yang ada pada dirinya..cewwaahhh..

  25. hafiz
    hafiz April 11, 2013 at 5:48 am | | Reply

    memang terrerlah lu bro…boleh belanjer ni..

  26. Ibu Mifzal Arsyad
    Ibu Mifzal Arsyad April 11, 2013 at 6:23 am | | Reply

    wow…wow…teruja..teruja..

  27. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 11, 2013 at 6:51 am | | Reply

    Perghhh…. masuk JAMMED terus akaun bank kalau duit masuk mencurah2x je cenggini

  28. hatiputera
    hatiputera April 11, 2013 at 7:25 am | | Reply

    Perhh..boleh berhenti kerja la masyuk macam nie.

  29. Juan
    Juan April 11, 2013 at 11:22 am | | Reply

    kalau macam ni bank x call ko ker

    1. titan
      titan April 11, 2013 at 2:52 pm | | Reply

      gua off hp. Camana gua nak dapat call. 😈

  30. Neu
    Neu April 11, 2013 at 2:42 pm | | Reply

    sales cam ni mmg tak terkalah lagi dah

  31. thaqibzaki
    thaqibzaki April 12, 2013 at 4:31 am | | Reply

    bookmark, nak study dengan masta. hohoho.

  32. Bean Moreno
    Bean Moreno April 12, 2013 at 1:18 pm | | Reply

    terbaiklah titan! Ni lu jual apa?

  33. Rosmiza
    Rosmiza May 17, 2013 at 10:19 am | | Reply

    Mohon turunkan ilmu barang sepam dua..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.