17 Responses

  1. Bro Framestone
    Bro Framestone April 13, 2013 at 7:54 am | | Reply

    Pada bro, lebih baik pindah…

    fikir long term….

  2. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul April 13, 2013 at 7:58 am | | Reply

    page semua ok blh bukak, cuma tang entry je problem Cuba serbu office fivio plak bro. Mungkin dgn cara mengadap dan melutut akan buat mereka cepat sikit buat keja.

  3. Froyoplus
    Froyoplus April 13, 2013 at 8:05 am | | Reply

    Bukan nk kata lah… org kita ni mmg lambat buat kerja
    Sama saja dengan streamyx pun… slow gila smpau ugut terminate baru nk buat keja

  4. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 13, 2013 at 8:14 am | | Reply

    Mungkin terdapat masalah dalam file single.php,

  5. papa mifz
    papa mifz April 13, 2013 at 8:39 am | | Reply

    entry tak keluar pun bro , komen lansung tak boleh…ish teruk juga Fivio nih yer…

  6. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 13, 2013 at 8:58 am | | Reply

    Diorang dah tahu masalah nie kenalah cuba reply respon email – at least ada penjelasan

  7. puteri kasih
    puteri kasih April 13, 2013 at 9:48 am | | Reply

    at least diorang bagilah feedback..sekurang-kurangnya boleh juga tau apa punca masalahnya kan. Takde no telefon untuk terus contact ke?

  8. Hairul Azni
    Hairul Azni April 13, 2013 at 9:53 am | | Reply

    Fivio yang mengerikan..

  9. wandisini
    wandisini April 13, 2013 at 3:12 pm | | Reply

    penjelasan atau respon mampu meredakan kemarahan

  10. thaqibzaki
    thaqibzaki April 14, 2013 at 8:04 am | | Reply

    Fivio seems legit.

  11. Amirul Aslam
    Amirul Aslam April 14, 2013 at 6:45 pm | | Reply

    fivio oh fivio~

  12. Hafizul
    Hafizul April 15, 2013 at 4:42 am | | Reply

    Semoga blog earncent kembali mcam sedia kala..itu jer harapan saya…peminat setia blog earncent…hgahahaha

  13. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 15, 2013 at 11:57 am | | Reply

    Lambat sangat tindakan Fivio ni bro.. Untuk akan datang rasanya elok pindah hosting lain je yang takda masalah macam ni.

  14. milo91
    milo91 April 17, 2013 at 5:29 am | | Reply

    Pegi pjbat dia, tpi kat aner pjbat dia…

  15. GM
    GM April 18, 2013 at 2:15 am | | Reply

    Berpanjangan gak problem fivio ni den tgk.. Elok kena cari rumah baru je.. Sakit oo blog prob 🙁

  16. amirulfaiz
    amirulfaiz April 21, 2013 at 3:29 pm | | Reply

    Tak boleh komen artikel yang ada gambar cendol tu.

  17. hasrulhassan
    hasrulhassan April 23, 2013 at 8:59 am | | Reply

    As-Salam. Boleh baca tapi tak boleh komen … cendol tak cukup manis tu. Kasik up sikit lagi … dah lama tak settle ni .. uishh … apa masalah sampai kena hacked tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.