13 Responses

  1. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 13, 2013 at 12:48 am | | Reply

    Sudah menjadi reality bahwa sesuatu yang kecil ini (uang) memberikan effect yang besar,
    1.Ramai perceraian kerana kekurangan duit
    2.Ramai syarikat bankrup juga kerana kekurangan duit

    Tugasan kita ialah bagaimana duit boleh mendatangkan keuntungan yang lebih besar dibanding keuntungan dunia.

    *just a thought

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 24, 2013 at 11:49 pm | | Reply

      betul tu..tapi duit bkan segalanya. Kena ingat kat agama juga. Dengan agama kita akan selamat. 😮

  2. KiD
    KiD April 13, 2013 at 1:08 am | | Reply

    nanti takde duit… aku dah lupa blog ni.. dan mungkin juga orang lupakan aku..

  3. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 13, 2013 at 2:18 am | | Reply

    panjang tajuk.

    memang betul ungkapan mcmni. tp masa ni jgklah kita akan tahu sapa kawan dan teman terbaik yg betul2 ada di saat kita dalam kesusahan.

  4. Jefry
    Jefry April 13, 2013 at 3:26 am | | Reply

    Tanpa duit kita bukanlah apa2 dan tidak bisa melakukan apa2 ya..
    Semoga kedepannya makin banyak duit mas dan sukses selalu buat bloggingnya 🙂

  5. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 13, 2013 at 4:43 am | | Reply

    time ak naik keta sume pandang aku senyum2 gitu time naik moto semua buat tak kenal – ada jugak org gitu 😎

  6. hafizmd
    hafizmd April 13, 2013 at 5:14 am | | Reply

    Ambe tak kisah, janji kita tak pandang org sbb duitnye…

    p.s. byk duit, sikit duit, takde duit…tak bwk kita ke mana2 kalau kita tak guna duit utk bantu agama dan saudara kita

  7. hafizmd
    hafizmd April 13, 2013 at 5:27 am | | Reply

    Ambe mmg kalau bab duit, ambe dtg rujuk kt sini…tp apa yg lbih melekat ialah nama titan/titaniumhijau….hehehe

  8. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 13, 2013 at 8:52 am | | Reply

    Pengaruh cerita dan kisah DUIT akan sentiasa bermain di fikiran orang yang baca blog nie

  9. thaqibzaki
    thaqibzaki April 14, 2013 at 8:11 am | | Reply

    Sini tempat rujuk cari duit ke? Aku ingat tempat cedok ilmu free. Mana mana depend kot. Aku ikut mood. Hehehe.

  10. Hafizul
    Hafizul April 15, 2013 at 4:45 am | | Reply

    Sebab duit tu salah satu hal lah..sebab lain yang paling menarik, artikel yang dihasilkan..eee saya rasa gembiralah tiap kali melawat blog en titan..hahaha..

  11. Wira Merah
    Wira Merah October 11, 2014 at 3:34 am | | Reply

    Cari duit untuk kesenangan dunia dan akhirat…

  12. Amirul
    Amirul October 11, 2014 at 6:11 pm | | Reply

    Sabda Rasulullah SAW : “Sesungguhnya Allah tidak melihat rupamu dan hartamu, tetapi Dia melihat pada hatimu dan amalanmu.” (Hadis Sahih Riwayat Imam Muslim)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.