25 Responses

  1. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 15, 2013 at 9:48 am | | Reply

    tahniah bro 🙂

  2. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 15, 2013 at 9:49 am | | Reply

    Tahniah,ranking alexa ini bagus tidak hanya kerana visitor tetapi backlink dimana link di tanam.Apabila blog yang ditanami link memiliki traffic tinggi maka ikut popullerlah link yang ada di dalamnya.

  3. Irwan Alessa
    Irwan Alessa April 15, 2013 at 9:51 am | | Reply

    betul lah bro, tak boleh komen.. baru nak layan cendol.. adeh..

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 15, 2013 at 12:00 pm | | Reply

    Mungkin stok cendol dekat blog tu dah abis. Tu yang tutup kedai..

  5. zool
    zool April 15, 2013 at 12:11 pm | | Reply

    aku salah seorang orang melaka tu.. ko kena belanja aku cendol ni

  6. anif
    anif April 15, 2013 at 12:36 pm | | Reply

    Baik tukar hosting jer.. Rugi kalau tunggu lama-lama!

  7. JMR
    JMR April 15, 2013 at 2:22 pm | | Reply

    janji rating tetap mantap..biar pun bergelap..hehehe

  8. beckhrooy
    beckhrooy April 15, 2013 at 3:31 pm | | Reply

    aku pun salah seorang di Melaka tu haha

  9. khairul asrol
    khairul asrol April 15, 2013 at 8:56 pm | | Reply

    blogger johor tu aku ler dok singgah try tengok dah boleh bukak belum. tapi masih hampa. 🙁

  10. papa mifz
    papa mifz April 15, 2013 at 11:47 pm | | Reply

    wah walaupun bergelap alexa masih cun yer…terbaiklah bro…

  11. onlajer
    onlajer April 16, 2013 at 2:40 am | | Reply

    oh belum setel lagi ya rupanya

  12. topo
    topo April 16, 2013 at 3:39 am | | Reply

    sama-sama…

  13. Juan
    Juan April 16, 2013 at 4:17 am | | Reply

    laaaa aku igtkan aku sorang ja yg terasa blog hg x leh komen

  14. hafiz
    hafiz April 16, 2013 at 5:08 am | | Reply

    memang terrerlah aku nak dapat bawah 700 malaysia susah betullah..

  15. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 16, 2013 at 7:28 am | | Reply

    Peminat masih ramai lagi kan….skang nie dah selesa pulak baca kat blog nie…

  16. Anarm
    Anarm April 16, 2013 at 7:29 am | | Reply

    Hebat tuu alexa rank boleh bertahan.. Power!

  17. KiD
    KiD April 16, 2013 at 7:40 am | | Reply

    tahniah… kat Putrajaya diorang dapat detect tak ia popular? kekekee

  18. Hafizul
    Hafizul April 16, 2013 at 8:49 am | | Reply

    Haha..betul tu..kena pakai lampu suluh baru lah terang..

  19. thaqibzaki
    thaqibzaki April 16, 2013 at 11:03 am | | Reply

    ek? ko orang Johor ek? Hahaha.

    Aku laa yang duk usya banyak kali blog tuu. Mula-mula, ingatkan internet pro. Aku dok refresh banyak kali kot. Sekarang, dalam dua minggu lepas baru tau ada prob dekat blog tuu.

    Lately, ada gak sehari sekali view dengan harapan boleh full view. 🙂

  20. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain April 16, 2013 at 1:21 pm | | Reply

    Lama gak sakitnya tu :mrgreen: Kawe harap ok lah nanti. Mungkin terlebih cendol je tu kot.

  21. amirulfaiz
    amirulfaiz April 16, 2013 at 3:32 pm | | Reply

    Hehe, dah popular kat Melaka, boleh berkempen jadi calon kat Melaka macamni. 😀

  22. Datin Tyka
    Datin Tyka April 17, 2013 at 8:31 am | | Reply

    ada peminat misteri… barangkali dayang dayang puteri gunung ledang?

  23. yusri
    yusri April 17, 2013 at 10:40 am | | Reply

    erm…ambe salah sorang penyumbang traffic dari JB…. 😉

  24. blackrosehunter
    blackrosehunter April 17, 2013 at 1:33 pm | | Reply

    aku tak tahu apa terjadi kt blog ko..sbb lama menyepi dr dunia blog..semoga blog earncent tu cpt sembuh..haha

  25. azwan
    azwan April 23, 2013 at 8:04 am | | Reply

    masih tetap popular dimana jua.. 😛

Leave a Reply to beckhrooy Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.