15 Responses

  1. hafiz
    hafiz April 16, 2013 at 4:21 pm | | Reply

    jangan sedih bro…liga super ada lagi..

  2. KiD
    KiD April 16, 2013 at 4:28 pm | | Reply

    game boleh tahan tadi.. tengok nunez punya score.. mak aihh… tapi mmg dia buncet sket.. hehehe

  3. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 17, 2013 at 12:09 am | | Reply

    Aku rasa reff memainkan peranan besar malam tadi. Kecewa aku tengok reff macam tu. Sepatutnya boleh dapat satu penalti.

  4. gamep01nt
    gamep01nt April 17, 2013 at 1:56 am | | Reply

    ramai2 la beli player argentina pasni 😐

  5. auc
    auc April 17, 2013 at 2:10 am | | Reply

    walau perutnya buncit tapi berjya meranapkan impian selangor huhuhu
    tak pe bro pasni sokong pahang pulak πŸ™‚

  6. Daus Hafiz
    Daus Hafiz April 17, 2013 at 2:42 am | | Reply

    Bangga gak jadi anak johor..huhuhu

  7. Hafizul
    Hafizul April 17, 2013 at 3:13 am | | Reply

    Tahniah Johor…

  8. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 April 17, 2013 at 7:00 am | | Reply

    Si Nunez tu kenalah biasakan corak permainan dan cuaca kat malaysia nie…boleh jadi pengubat hati GUIZA tue

  9. Datin Tyka
    Datin Tyka April 17, 2013 at 7:09 am | | Reply

    tak tengok pon bola.. tapi sokong mana yang menang je…

  10. wazy
    wazy April 17, 2013 at 8:28 am | | Reply

    Apa-apa pun prestasi permainan antara kedua-dua pasukan memang cantik,cuma nasib menyebelahi Johor,Luaskan KuasaMu Johor…Sesah Johor Sesah..

  11. hafizmd
    hafizmd April 17, 2013 at 8:56 am | | Reply

    Tahniah selangor sbb kembali mengaum musim ni..

    Johor dt mmg layak menang mlm td

    bila penalti, ambe dah boleh agak mesti player selangor akn gagal score berbanding johor dt atas faktor pengalmn pemain amik penalti..

    al-hafiz keeper jdt mmg mjdi mlm td…

    pepun, game mmg best mlm td!

  12. yusri
    yusri April 17, 2013 at 10:36 am | | Reply

    terima kasih bro… :mrgreen:

  13. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 17, 2013 at 4:56 pm | | Reply

    ada harapan untuk jadi juara ni JDT

  14. Dulu Lain Sekarang Lain
    Dulu Lain Sekarang Lain April 18, 2013 at 1:01 am | | Reply

    Tak hairan bila Del Nero kena kick.. tapi hairan Guiza punya loan kena terminated. Tapi nampaknya Nunez merupakan satu gamble yg berjaya setakat ni. Dalam keadaan half fit dan over weight pun dah cemerlang. harap2 bila dah fit dan kurus tambah cemerlang lagi.

  15. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 6:33 am | | Reply

    JDT ni terumbang ambing jugak pretasinya.. kejap terer. kejap kalah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.