Bisnes SHAKLEE memang BEST

14 Responses

  1. gamep01nt
    gamep01nt April 17, 2013 at 4:34 pm | | Reply

    tak comel. :evil: hahahah

  2. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 17, 2013 at 4:52 pm | | Reply

    biasa aje. Mimi Diyana lagi comel

  3. khairul asrol
    khairul asrol April 17, 2013 at 6:46 pm | | Reply

    tu bini orang bohh. hahaha

  4. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 18, 2013 at 1:26 am | | Reply

    Geram weh tengok.. Tapi malang laju betul disambar orang.

  5. hafizmd
    hafizmd April 18, 2013 at 2:03 am | | Reply

    hahahaha..ambe tunggu komen2 jejaka lain..kelakar baca komen2 ni

    itulah komen ambe :mrgreen:

  6. Hafizul
    Hafizul April 18, 2013 at 2:43 am | | Reply

    Tak tengok lagi..ada masa saya tengok..sebab line kat sini memang tak boleh akses youtube..hampehhh

  7. wazy
    wazy April 18, 2013 at 4:17 am | | Reply

    comel,tapi sayangnya tu la dah jadi bini orang..hehe

  8. azwan
    azwan April 18, 2013 at 4:35 am | | Reply

    OK. comel banget !

  9. fiezaradzi
    fiezaradzi April 19, 2013 at 8:19 am | | Reply

    ramainya lelaki 2 sekalian yg komen.. haha..

    oo, bini org ke dia ni? admitlah, mmg comel pun.. dah nama pun gwiyomi, maksudnya cute kot..

    biasa tgk kat tv show channel kbs tu, biasanya lelaki buat.. mcam2 gaya ada,..

  10. nurul
    nurul April 21, 2013 at 2:35 am | | Reply

    bukan orang yang sama ke kat youtube tapi tak pakai tudung and rambut panjang tu?muka nmpak sama..baju pun sama,kelabu lengan panjang..or mata saya yang keror?haha

  11. tengkubutang
    tengkubutang April 24, 2013 at 11:37 am | | Reply

    cumey laa weh.. sape kata x cumey?? heeee.. tp tetap bini orang kan!

  12. Me_MonsterOren
    Me_MonsterOren April 28, 2013 at 11:25 pm | | Reply

    Ila Pink @ Fb kiut lgi laa , haha! xD

  13. sohoque
    sohoque May 9, 2013 at 6:01 pm | | Reply

    aku ni citer korea pon tak tgk. hahahah. tp awek gwiyomi tu comey siot!!!

  14. Rosmiza
    Rosmiza May 17, 2013 at 10:22 am | | Reply

    Ni bukan awk sesape, tapi bini orang.. Huhu~~ Ye, dia comel!

Leave a Reply

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.