14 Responses

  1. sohoque
    sohoque April 17, 2013 at 5:55 pm | | Reply

    terbaik lah roll call ni.. agak2 masih sempat tak aku amalkan dlm family aku. anak2 dah semakin besar.. perangai melawan dah mula kelihatan..

  2. Zulhilmi Zainudin
    Zulhilmi Zainudin April 17, 2013 at 6:03 pm | | Reply

    Teringat zaman muda-muda di asrama. Heh.

  3. khairunnisa nadiah
    khairunnisa nadiah April 17, 2013 at 7:26 pm | | Reply

    Puas cari pasal roll call. Roll call ni berfungsi mcm mna. Brrapa kali? And cnth dialog?

  4. hanafi abdullah
    hanafi abdullah April 17, 2013 at 9:37 pm | | Reply

    satu komunikasi yang menarik untuk diamalkan…

  5. Hanif Menhad
    Hanif Menhad April 18, 2013 at 12:45 am | | Reply

    dapat idea nak sediakan anak Hanif yang baru 3 bulan tu dengan ransangan pembelajaran melalui Al-Quran. thanks!

  6. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin April 18, 2013 at 1:31 am | | Reply

    Menarik dan terbaik untuk diamalkan.. Itu je mampu cakap.

  7. Hafizul
    Hafizul April 18, 2013 at 2:33 am | | Reply

    Emm bagusnya..pertama kali dengan nama beliau..

  8. norfanil
    norfanil April 18, 2013 at 3:04 am | | Reply

    bagus buat mcm ni.elok di amalkan dalam family..
    dulu roll call time plkn je.. huhuhu

  9. pipoq
    pipoq April 18, 2013 at 3:35 am | | Reply

    alhamdulillah..perkongsian terbaik..tak pernah terfikir selama ni kaedah macam ni..

    lepas ni boleh cuba untuk praktikkan kepada anak2..dan anak2 murid..

  10. azwan
    azwan April 18, 2013 at 4:08 am | | Reply

    OK. ni benda baru bagi aku. munkin akan diimplemenkan dalam keluarga aku

  11. onlajer
    onlajer April 18, 2013 at 4:22 am | | Reply

    ya betul pesan beribu kali tak mengapa ini adalah salah satu cara untuk mendidik anak – anak

  12. staibaqhang
    staibaqhang April 19, 2013 at 7:04 am | | Reply

    owh benda baru untuk anak2… biasa nya aku baca buku cerita sebelum tidur. kemudian baru ada skit2 pesanan dan perbincangan sebelum mereka terus tidur…

  13. fiezaradzi
    fiezaradzi April 19, 2013 at 8:15 am | | Reply

    wah, dah ada rancangan masa depan ni.. bagus2.. yg baik2 sila ikut, yg tak baik, tinggalkan..

  14. yusri
    yusri April 19, 2013 at 9:19 pm | | Reply

    teringat zaman kecik-kecik…ikut ayah ada roll call gotong royong blok 7…haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.