26 Responses

  1. staibaqhang
    staibaqhang April 19, 2013 at 6:56 am | | Reply

    fuhyo… makin maju.. jauh tinggal aku di belakang…

  2. hafizmd
    hafizmd April 19, 2013 at 7:45 am | | Reply

    tips tips tips..eheheh

    terbaiklah! kalau dua dah pecah, ratus mau kena pecah kepala :mrgreen:

  3. fiezaradzi
    fiezaradzi April 19, 2013 at 8:02 am | | Reply

    tahniah.. mmg hebat ni.. jeles tgk..

  4. onlajer
    onlajer April 19, 2013 at 8:11 am | | Reply

    banyak blog bikin pening kepala ya 😉

  5. Bean Moreno
    Bean Moreno April 19, 2013 at 9:05 am | | Reply

    hebatlah lu ni…ajar boleh?

  6. sensasi2020
    sensasi2020 April 19, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    😉 Satu blog dah tak tidur lewat pagi, inikan pula kalau ada lebih drpd 2 blog. macam manalah dia orang nak tumpu pada kesemua blog. Ini boleh hancur kepala, bukan setakat pecah saja.

  7. Bedak Arab
    Bedak Arab April 19, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    wahh hebat ahmadfaizaldotcom apa tips nya.. 🙂

  8. auc
    auc April 19, 2013 at 4:25 pm | | Reply

    titan memang x terkalah hohohoh

  9. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 19, 2013 at 4:38 pm | | Reply

    2 blog aje ke? habis tu blog yg buat bro kantoi kaw-kaw masa MSMW dulu tak kira sekali ke?

  10. yusri
    yusri April 19, 2013 at 9:03 pm | | Reply

    super duper blogger nih kalau ada beratus domain…haha

  11. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 19, 2013 at 9:06 pm | | Reply

    jauh kedepan dah tu, rilek2 hehe 🙂

  12. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 20, 2013 at 12:21 am | | Reply

    Adoi… saudara kembar yang berebut posisi alexa.

  13. zool
    zool April 20, 2013 at 2:34 am | | Reply

    tu le. kalau lama sangat tukau je hosting

  14. Norfanil
    Norfanil April 20, 2013 at 9:47 am | | Reply

    terbaik broo!!!..
    dua dua blog mantap.. nih baru betul!.. huhuhu

  15. beckhrooy
    beckhrooy April 20, 2013 at 6:05 pm | | Reply

    masih kalah blog aku ni haha

  16. khairul asrol
    khairul asrol April 20, 2013 at 9:28 pm | | Reply

    terus jauh meninggalkan blog aku. 🙁

  17. Amirez
    Amirez April 21, 2013 at 6:42 am | | Reply

    terbaiklah bro. mantap jugak ranking tu 😉

  18. Datin Tyka
    Datin Tyka April 21, 2013 at 2:04 pm | | Reply

    blog niche untuk kurus ada tak?

  19. Hafizul
    Hafizul April 22, 2013 at 7:50 am | | Reply

    Bab cari nafkah untuk blog, memang otai dah ni..emm betul tu..satu blog pun nak kasi ranking alexa cantik, memang boleh pecah kepala..kalau kepala macam belon yang tak tahan panas, dah lama menetup..POP…berkecai….haha

  20. hasrulhassan
    hasrulhassan April 23, 2013 at 9:00 am | | Reply

    Blog pasal basikal tu ada lagi tak?

  21. Ibu Mifzal Arsyad
    Ibu Mifzal Arsyad April 24, 2013 at 1:48 am | | Reply

    hehe..semoga berjaya

  22. iOSGEAR
    iOSGEAR April 24, 2013 at 8:49 am | | Reply

    Banyak stok domain tu..

  23. syamsul
    syamsul May 11, 2013 at 9:32 am | | Reply

    kene bljr dr bro mcm ne nk hendal 2 blog bg up Ranking.. Tahniah atas usahah bro..

  24. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi June 1, 2013 at 4:40 pm | | Reply

    Salam!
    Saya heran camna nak buat ranking meningkat tinggi macam blog ni…boleh bagi 3 cara mudah untuk saya ikut?

  25. hafizrahim
    hafizrahim September 2, 2013 at 9:12 pm | | Reply

    macam mana tak update selalu ranking boleh jadi rendah? aku memang confuse la bab alexa ni..kena belajar dengan ko

  26. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 2, 2013 at 11:57 pm | | Reply

    terbaik la.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.