35 Responses

  1. Asyrof Asri
    Asyrof Asri April 21, 2013 at 4:37 pm | | Reply

    Nanti jika dah ada pasangan yang betul-betul serius.

    Invite saya ya. 😉

  2. zool
    zool April 21, 2013 at 5:02 pm | | Reply

    pandai la mak ko tu

    1. suri
      suri April 22, 2013 at 5:13 am | | Reply

      eh mak2 dulummg super pandai apa haaa

    2. titan
      titan April 27, 2013 at 2:46 am | | Reply

      gua setuju. mak gua memang pandai. :mrgreen:

  3. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 21, 2013 at 10:59 pm | | Reply

    Wkkkk,manjur betul penawar yang diberikan.

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:47 am | | Reply

      setuju. tanpa batasan.

  4. iOS Gear
    iOS Gear April 22, 2013 at 2:58 am | | Reply

    Bro..aku takut kalau dah ada bini 4 tak cukup tido nanti..haha..

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:48 am | | Reply

      insya-Allah.

      pandai-pandailah gua adjust nanti. olaaa! 😎

  5. suri
    suri April 22, 2013 at 5:15 am | | Reply

    sy pula susah nak tdo apa lagi klu tahu sok cuti sabtu ahad degil mata nak tdo.tpi klu penat sllu kt mana2 blh bum kan kepala. terkadang masa2 ckp sy tdo ti kes penat sgt haaa..

    btw kwin cpt bro titan hihi klu nak kwin lewat2 lugeh meh

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:49 am | | Reply

      tak apa. sabar. sabar..

  6. hafiz
    hafiz April 22, 2013 at 6:12 am | | Reply

    wah kalau tak boleh tido malam dah boleh wat part time jaga ni..

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:50 am | | Reply

      gua memang ada part time lain.

      bukan satu dua aje. haha..maklumlah, bakal bini ramai.. 😈

  7. Hafizul
    Hafizul April 22, 2013 at 7:43 am | | Reply

    Haha..harapan tinggi menggunung..hehe..suka pesan dan hipotisis en titan ni..boleh jadikan topik bualan bersama isteri nih..haha

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:51 am | | Reply

      harapan itu sangat penting maa. :mrgreen:

  8. Amirul Aslam
    Amirul Aslam April 22, 2013 at 9:03 am | | Reply

    Wakaka. Power tu obatnya! Den dan bau nasi minyak dah ni. Eh! 😉

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:54 am | | Reply

      peh. dasat hidung ko ek.

      leh bau walaupun lom masak.

  9. hafizrahim
    hafizrahim April 22, 2013 at 10:11 am | | Reply

    Ade bini cepat tidur..ada baby makin tak cukup tidur..hahaha

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:54 am | | Reply

      ada baby, itu kena reda.

      rezeki tu beb. :mrgreen:

  10. ajumohit
    ajumohit April 22, 2013 at 11:59 am | | Reply

    so carilah calonnya ahmad faizal, nama sedap dah hihi

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:55 am | | Reply

      nama gua memang sedap. 😈

  11. wazy
    wazy April 22, 2013 at 12:13 pm | | Reply

    Ni mesti kes Insomia la kan,hehehe kita serupa la kot,macam aku kalau tak boleh tidur,online je la sampai pagi :mrgreen:

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:56 am | | Reply

      kes gua ni memang dah teruk.

      mak gua selalu marah gua. Olaaa!

  12. yas
    yas April 22, 2013 at 1:45 pm | | Reply

    Hahaha…..kawin satu dulu bro…klau masih ada lg penyakit tu ko kawin dua….jadi lagi ko kawin 3/4…..hahaha 😆

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:57 am | | Reply

      Memang itulah tujuan aku.

      Gila nak sekaligus. 😈

  13. anif
    anif April 22, 2013 at 2:03 pm | | Reply

    Kalau ada hasrat mau kawin 4.. silap hari bulan boleh terus tidur woo! 😀

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:59 am | | Reply

      weh, jangannn..

      gua mahu lama-lama dengan diorang. olaaa! :mrgreen:

  14. Datin Tyka
    Datin Tyka April 22, 2013 at 2:53 pm | | Reply

    cari la calon cecepat ya

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:59 am | | Reply

      calon dah ramai. terlalu banyak.

      gua kena tapis dulu. 😐

  15. hanafi abdullah
    hanafi abdullah April 22, 2013 at 3:07 pm | | Reply

    tidur perlu untuk keihatan badan..tak tentu tidur memang berbahaya..

    p/s:kalau dah ada pasangan yang tepat kahwinlah bro..satu sunnah nabi

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 3:01 am | | Reply

      Soon.

      Insya-Allah. Doakan semua bakal bini-bini aku lawa, solehah dan boleh bagi aku zuriat yang ramai-ramaiiiiii.. :mrgreen:

  16. beckhrooy
    beckhrooy April 23, 2013 at 3:37 pm | | Reply

    rasanya ini sama mcm masalah tidak boleh tidur malam, tapi time siang mesti mengantuk

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 3:02 am | | Reply

      lebih kurang lah tu.

      haha 😈

  17. Melastik Bintang Yang Hensem
    Melastik Bintang Yang Hensem April 24, 2013 at 8:27 am | | Reply

    kawin 4 alamatnya duduk dalam bilik je la… tidur cepat bangun lambat…

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 3:02 am | | Reply

      haha, gua tahu gua bukan begitu.

      olaaa! 😮

  18. Rosmiza
    Rosmiza May 17, 2013 at 10:27 am | | Reply

    Memang cita-cita En. Tiatan ni nak kawen ramai dari dulu.. Semoga tercapai segala cita2 itu.. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.