20 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka April 22, 2013 at 2:39 pm | | Reply

    taknak la cendol.. manis

    semoga berjaya dalam dunia affiliate

  2. Cheeze Maz
    Cheeze Maz April 22, 2013 at 2:41 pm | | Reply

    Cendol 10 mangkuk dengan cheezemaz pun x bagi lagi 😈

  3. wazy
    wazy April 22, 2013 at 2:41 pm | | Reply

    Nak maintain komisyen dalam JomNiaga ni mesti kena hati kering dan rajin promosi

  4. amirulfaiz
    amirulfaiz April 22, 2013 at 2:47 pm | | Reply

    Haha, orang genius selalu perspiration, kena pakai deodoran. 😀

  5. khairul asrol
    khairul asrol April 22, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    aku tak cuba lagi program dari jom niaga ni. boleh tahan la ramai blogger aku tengok dah lama join. mungkin satu masalah aku, lambat ambik tindakan. :3

  6. Juan
    Juan April 22, 2013 at 3:09 pm | | Reply

    wahhh dia pun buat entry nih, hehehhee, weh meh la datang lagi sekali ada entry baru

  7. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 22, 2013 at 3:36 pm | | Reply

    ada gak daftar jomniaga ni.tapi tak promosi.

  8. afif
    afif April 22, 2013 at 3:44 pm | | Reply

    jom beraffiliate..baru lagi dalam ni..komisen pun ciput lagi..kena belajar dengan bro ni

  9. hanafi abdullah
    hanafi abdullah April 22, 2013 at 3:56 pm | | Reply

    ternyata ada mesej yang berguna dalam entri bro..terima kasih.

  10. hatiputera
    hatiputera April 22, 2013 at 4:55 pm | | Reply

    Dah lama jugak join tetapi dah buang pluginnya. Promosi kekadang jer.

  11. Akuro San
    Akuro San April 22, 2013 at 5:33 pm | | Reply

    baru berjinak-jinak. tak reti lagi mcm mana nak mula benda nih… 🙄

  12. Amirez
    Amirez April 22, 2013 at 5:54 pm | | Reply

    dah lama tak aktif betul2 dengan affiliate. sekarang ni macam acuh tak acuh je.

  13. onlajer
    onlajer April 23, 2013 at 2:04 am | | Reply

    ya sekarang tengah cuba mengasah sifat genius aku yang dah tumpul haha

  14. hafizmd
    hafizmd April 23, 2013 at 2:14 am | | Reply

    Nampaknya, naga genius ambe tiba2 tidur sebulan dua ni..hahaha

    Terima kasih en faizal dgn entri ni..

  15. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin April 23, 2013 at 5:12 am | | Reply

    Masih tak cukup genius bila sampai bab-bab promosi. Hmmm 😕

  16. auc
    auc April 24, 2013 at 1:58 am | | Reply

    join gak tapi x berapa nak aktif sgt 🙂

  17. daddydee
    daddydee April 24, 2013 at 3:23 pm | | Reply

    Baru saja register….hehehe

  18. Hafizul
    Hafizul April 25, 2013 at 3:19 am | | Reply

    Tak sempat nk promote menda ni..masa + line intrnet kat rumah prob..saya dah daftar masa buat blog dulu..semoga murah rezeki untuk en titan..boleh belanja saya sekali..haha

  19. Ummi Hanie
    Ummi Hanie May 10, 2013 at 5:09 pm | | Reply

    i luv jomniaga… awww~

  20. jeoley
    jeoley July 22, 2013 at 10:38 pm | | Reply

    apa langkah pertama saya patut ambil untuk meyakinkan blogger lain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.