59 Responses

  1. Datin Tyka
    Datin Tyka April 22, 2013 at 3:39 pm | | Reply

    omak ai banyak dah tu.. boleh kahwin dah.

    1. hafizmd
      hafizmd April 23, 2013 at 2:21 am | | Reply

      en faizal ni nak 4 sekaligus, tu yg kumpul byk2 tu..hohohoho

      1. titan
        titan April 27, 2013 at 4:53 pm | | Reply

        haha..
        hang ada tujuan yang sama kah?? 😈

        1. fiezaradzi
          fiezaradzi April 29, 2013 at 4:31 am | | Reply

          oit, aku baca pe ko tulis… hehee..

          niat en hafiz tu lain, niat dia nak bagi bini dia sebeanrnya.. bini dia SATU jer..

        2. hafizmd
          hafizmd April 29, 2013 at 4:58 am | | Reply

          hahahahaa…

  2. Kulanzsalleh
    Kulanzsalleh April 22, 2013 at 3:40 pm | | Reply

    Alhamdulillah.. rezeki baik tu..

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:52 pm | | Reply

      hehe.
      moga dpaat banyak lagi selepas ini.

  3. nik
    nik April 22, 2013 at 4:03 pm | | Reply

    Rezeki lepas makan ikan siakap stim la nihhh..hahaha 😉

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:50 pm | | Reply

      haha..
      tau takpe! 😈

  4. Mus
    Mus April 22, 2013 at 4:30 pm | | Reply

    bolehlah makan cendol sekampung ni…

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:49 pm | | Reply

      sekampung?
      bahaya tu. 😯

  5. hatiputera
    hatiputera April 22, 2013 at 4:48 pm | | Reply

    Wahh..lumayan tu. boleh belanja cendol semangkuk.

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:48 pm | | Reply

      turun bantinglah kalau mahu.
      aku belanja, tapi hang bayar aa. olaaa!

  6. beckhrooy
    beckhrooy April 22, 2013 at 5:56 pm | | Reply

    Memang hebat $$ 🙂

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:47 pm | | Reply

      belum cukup hebat.
      aku kena banyak lagi usaha ni.. 👿

  7. Amirez
    Amirez April 22, 2013 at 6:06 pm | | Reply

    wah banyak ni. aku tak dapat apa2 hari tu. biasalah, usaha malas, malaslah komisyennya haha

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:45 pm | | Reply

      tak apa.

      cuba lagi tahun hadapan.

  8. zool
    zool April 22, 2013 at 10:44 pm | | Reply

    pergh.. RM985.00 tu.. banyak tu.. aku tak jalan dah lagi tips ptd ni

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:29 pm | | Reply

      prepare aje untuk tahun depan. aku dah prepare untuk 3 tahun. So, memang biasanya akan dapat kalau takde aral.

  9. blackrosehunter
    blackrosehunter April 22, 2013 at 10:49 pm | | Reply

    banyak la tu..

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:44 pm | | Reply

      sikit aje tu.

      aku nak banyak-banyak lagi.

  10. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 22, 2013 at 11:26 pm | | Reply

    Tahniah untuk Titan,

  11. hafizrahim
    hafizrahim April 22, 2013 at 11:56 pm | | Reply

    Aku masih tertanya macam mana ko buat..btw, nice bro

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:28 pm | | Reply

      aku tulis artikel, masuk umpan. Dan berserah aje.

      olaaa! Haha! :mrgreen:

  12. fyna
    fyna April 23, 2013 at 2:08 am | | Reply

    😯 pewwwiitt…banyak tue. rezeki kan. hehehehe.tahniah. fyna ada register jobrumah tue. tapi..tapi.. tak paham 😆

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:28 pm | | Reply

      apa yang tak faham tu? 😈

  13. Norfanil
    Norfanil April 23, 2013 at 2:11 am | | Reply

    dapat jugak! hehe..tapi xde la sbnyak tuan titan.. hehe..alhamdulillah..rezeki hari ini..

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:27 pm | | Reply

      tahniah sebab dapat juga. :mrgreen:

  14. hafizmd
    hafizmd April 23, 2013 at 2:23 am | | Reply

    en faizal ada byk umpan..terbaiklah!

    tahniah bro!

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:26 pm | | Reply

      hehe.

      memang banyak umpan aku pasang..

  15. staibaqhang
    staibaqhang April 23, 2013 at 2:41 am | | Reply

    fuhyo… rezki mencurah2… alhamdulillah

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:23 pm | | Reply

      erkk..

      alhamdulillah..

  16. Dkna Abza
    Dkna Abza April 23, 2013 at 3:37 am | | Reply

    macam mana nak join jobdirumah tu yea?

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:19 pm | | Reply

      kena pergi websitenya dan buat pendaftaran. itu aje.

  17. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 23, 2013 at 3:40 am | | Reply

    tahniah2 semoga murah lagi rezeki pasni 😎

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:19 pm | | Reply

      mudah-mudahan dapat bertambah lagi sentiasa. olaaa!

  18. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin April 23, 2013 at 5:06 am | | Reply

    Masha Allah 😎

    memang kena menuntut tips seo merah jambu tu hehehe

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:17 pm | | Reply

      Hoho..
      harap leh dapat lebih banyak elaun tahun depan..

  19. iOS Gear
    iOS Gear April 23, 2013 at 6:00 am | | Reply

    Rezeki cendol beribu-ribu mangkuk namanya ni..

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:20 pm | | Reply

      hehe.
      usaha lif kejayaan, kan?

  20. auc
    auc April 24, 2013 at 1:57 am | | Reply

    jangan lupa zakat bila cukup nasabnya 🙂

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:21 pm | | Reply

      insya-Allah.
      Jangan risau ek.

  21. hafiz
    hafiz April 24, 2013 at 3:42 pm | | Reply

    amboi banyaknya…dah 4 angka tu…

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:21 pm | | Reply

      takpe.
      nak 5 angka plak lepas ni. hehe

  22. khairul asrol
    khairul asrol April 24, 2013 at 7:46 pm | | Reply

    jujurnya ko memang idol aku. sumber inspirasi aku dalam dunia sales marketing ni. bagus sharing income ko ni, tambah semangat dan motivasi aku yang kadang kadang pudar. haha

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:15 pm | | Reply

      itu salah satu tujuan aku tulis blog sejak tahun 2007 dulu.

      olaaa!

  23. Hafizul
    Hafizul April 25, 2013 at 1:59 am | | Reply

    luaran ajer tua..dalaman masih muda remaja..hehe

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:22 pm | | Reply

      hehe.

      itu normal.

  24. Lizz
    Lizz April 25, 2013 at 3:58 am | | Reply

    kau punya TAK BANYAK memang tak boleh dipercaya, sifu. hahahaha!!! thanks titan. walaupun komen2 kau dekat blog aku selalu menyakitkan hati aku tapi aku sayang kau jugak as sifu terbaik. wakakakaka bye

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:14 pm | | Reply

      aku suka perkataan TAK BANYAK tu.

      olaaa!

  25. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 4:32 am | | Reply

    bagus2.. dah boleh beli rumah, dan cari orang rumah ni..

  26. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 10:37 am | | Reply

    ramai otao blogger yg join JDR. aku nak join gak ler… hik hik hik

  27. cik tom
    cik tom May 11, 2013 at 3:53 pm | | Reply

    tahniah!! lm sgt off9..tlepas peluang mencuba…hee

  28. Hafizul
    Hafizul May 12, 2013 at 5:21 am | | Reply

    Ni lah yang dikatakan teknik SEO merah jambu tu yer?hehe

  29. Norfanil
    Norfanil May 13, 2013 at 2:53 am | | Reply

    tips psd tuh dapat la jugak income.. tapi job dirumah ngn jom niaga amat payah nak dapat.. boleh buat tips tak?

  30. Myra Jay
    Myra Jay May 16, 2013 at 1:18 am | | Reply

    Wowwww!!!! masyukkk 😀

  31. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 5, 2013 at 12:39 am | | Reply

    Hebat-hebat. dapat 9 ratus tu

  32. sabree hussin
    sabree hussin October 31, 2013 at 12:38 pm | | Reply

    wuuu best best 😯

  33. Contest Review Tak Terkalah - Ada Apa Dengan Titan - Hafiz Rahim

    […] yang diterima daripada pelbagai program affiliate. Entri paling buat gua berbulu adalah entri ini. Dengan income sebanyak tu untuk sekali petik no wonder sampaikan ada salah satu blog beliau yang […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.