25 Responses

  1. daddydee
    daddydee April 23, 2013 at 4:21 pm | | Reply

    Tak pernah layan lagi cite Iris ni.

  2. auc
    auc April 24, 2013 at 1:55 am | | Reply

    hmmm x pernah lg tengok cite korea ni 🙂

  3. Akuro San
    Akuro San April 24, 2013 at 2:24 am | | Reply

    woh! layan Korea gak… saya tgh layan drama ‘moon embracing the sun’ skrg nih. mcm best jer drama IRIS nih. confirm, lepas nih layan IRIS lak.. nak check, kat Maaduu ada tak citer nih. sbb tak rajin tak download2 nih.. internet tak laju.. huhu~ 😉

  4. yusri
    yusri April 24, 2013 at 2:26 am | | Reply

    layan lagu Iris lagi best… 😆

    1. hafizmd
      hafizmd April 24, 2013 at 2:53 am | | Reply

      lagupun best..layan dua2 boh!

  5. hafizmd
    hafizmd April 24, 2013 at 2:52 am | | Reply

    hahhaha..ambe tak bace entri ni..skroll sampai bawah terus…hahaha

    patutlah ambe tak berapa faham plotnye, hahaha..takpe, still best citer ni..

  6. Suhairi Alias
    Suhairi Alias April 24, 2013 at 4:12 am | | Reply

    tak pernah tgk lagi ni..huu

  7. MK Kimi
    MK Kimi April 24, 2013 at 8:29 am | | Reply

    iris 1 dan athena dah layan. iris 2 ni tgh mencari download link…ada sape2 tau tak nak download kat mana cite ni?

    1. titan
      titan April 24, 2013 at 8:41 am | | Reply

      aku ada bagi link kat artikel ni. cari aje.

  8. suri
    suri April 24, 2013 at 8:31 am | | Reply

    dah tamat jgn der sedih

  9. Hairul Azni
    Hairul Azni April 24, 2013 at 8:44 am | | Reply

    Tak pernah lagi tengok cerita Iris ni..

  10. Qashmere
    Qashmere April 24, 2013 at 8:45 am | | Reply

    Eh ini blog titan ke?

  11. iRul
    iRul April 24, 2013 at 8:51 am | | Reply

    Thanks bro download linknya. Akan ku hadap seharian. Hahahah

  12. Norfanil
    Norfanil April 24, 2013 at 10:01 am | | Reply

    tengok IRIS 1..tapi bila tengok IRIS 2 rasa loss.. terus tak tengok.. tapi IRIS 1 best

  13. Along
    Along April 24, 2013 at 10:49 am | | Reply

    Hi selamat bkenalan,sudak tamat ke iris 2

  14. ejam
    ejam April 24, 2013 at 11:39 am | | Reply

    peh abg kpop yer, tak pernah nak serius layan cerita korea, bertindak awal agar tidak terjebak lalu parah…hehe

  15. KiD
    KiD April 24, 2013 at 11:42 am | | Reply

    aku tak tau iris 1 atau iris 2.. lagi2 kalau iris 3.. hehehe

  16. BeritaKaki
    BeritaKaki April 24, 2013 at 12:44 pm | | Reply

    en.Titan minat citer Korea ke ? kehkehkeh
    macam tak percaya je

  17. mancai
    mancai April 24, 2013 at 3:16 pm | | Reply

    citer korea awek cun2 tuhhh… huhuhu

  18. fyna
    fyna April 25, 2013 at 1:31 am | | Reply

    waaaaaa..layan cerita korea rupanya 😉

  19. Hafizul
    Hafizul April 25, 2013 at 1:35 am | | Reply

    Citer apa ni?tak pernah tgok pun..haha..lelaki kacak layan korea..

  20. Lizz
    Lizz April 25, 2013 at 3:48 am | | Reply

    tak bolehlah follow siri macam ni sebab bibik merajuk kalau tak dapat tgk tv sinetron dia. hahahaha!!! ok, tipu. tak boleh tengok sebab kalau dah tertengok mmg xleh tinggal

    1. titan
      titan April 25, 2013 at 6:44 pm | | Reply

      tengok jelah wehh. haha

  21. sha
    sha April 26, 2013 at 9:10 am | | Reply

    sha minat IRIS ni sejak IRIS 1..tahun 2009. masa tu pregnant anak pertama..huhu

    so far ada gak curi2 tengok kat youtube (search dreamingofthebeast) tapi baru sampai episod 20 part 3..huhu belum tengok lagi part 4 dan part 5.. huhu

  22. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 4:00 am | | Reply

    cis, dia cerita ending kat sini plak.. mals aku baca.. haha.. citer ni aku tak download, tgk kat tv.. tapi sekali sekala tgk online, kalah dgn amak berebut tv.. hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.