15 Responses

  1. Puan Bardboo
    Puan Bardboo April 24, 2013 at 8:08 pm | | Reply

    lama gila dah tu..

  2. Hafizul
    Hafizul April 25, 2013 at 1:33 am | | Reply

    Emm rebah tersungkur depan tangga kalau saya follow program yang en titan sertai ni..haha..cukup JDR jer setakat ni..skrg masa untuk cedok ilmu..nanti jangan lupa bocorkan lebih banyak ilmu yer untuk kami menyedutnya..hahaha

  3. fyna
    fyna April 25, 2013 at 1:33 am | | Reply

    errrr.. TNX? tak pernah dengar. wwwwoooww!! masyuk tue. 😯

  4. suri
    suri April 25, 2013 at 3:43 am | | Reply

    wa cayah sama lu deh

  5. hafizmd
    hafizmd April 25, 2013 at 3:43 am | | Reply

    lu mmg kacak!

    ok, bye =)

  6. Melastik Bintang Yang Hensem
    Melastik Bintang Yang Hensem April 26, 2013 at 1:00 am | | Reply

    pergh.. banyak betul Titan punya side income ni…. mohon tunjuk ajar…

  7. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 26, 2013 at 6:16 am | | Reply

    Tahniah @Titan,

  8. onlajer
    onlajer April 26, 2013 at 8:56 am | | Reply

    aku ada baca juga dekat blog yang cerita TNX tapi sampai sekarng gua tak faham2

  9. zool
    zool April 26, 2013 at 2:53 pm | | Reply

    okay tu.. banyak gak dapat

  10. auc
    auc April 26, 2013 at 3:56 pm | | Reply

    huh setiap entri ada tak terkalah ni, mcm ada nak buat contest besar-besaran ni, yg pasti tak terkalah ni key word nya…. lain tajuk lain komen pulak yek hehheehe

  11. afif
    afif May 2, 2013 at 3:24 pm | | Reply

    oo..ni rupanya tnx…banyak gak dia bayar…masyuk…

  12. Hafizul
    Hafizul May 4, 2013 at 6:42 am | | Reply

    Selamat maju jaya dan semoga ada lagi artikel mcm ni epas ni..hehe

  13. sensasi2020
    sensasi2020 May 16, 2013 at 7:07 pm | | Reply

    TNX..satu nama yg baru saya kedengaran dan ketahui, ia berasal dari luar negara. Nampaknya bukan di Malaysia saja bro ni menjana pendapatan??

    1. titan
      titan May 16, 2013 at 7:13 pm | | Reply

      gua lebih mahir main pasaran luar.

      dalam negara, pasaran terhad pada satu masa dulu.

      cuma sekarang, baru nampak pasaran tempatan meluas.

  14. Abdfatah
    Abdfatah February 20, 2015 at 5:25 am | | Reply

    Dah lama jugak tak login akaun tnx.. Hahaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.