19 Responses

  1. afif
    afif April 26, 2013 at 12:16 am | | Reply

    hehe..saya mesti keliru sikit kalau tengok kontest..ingat dah menang

  2. fyna
    fyna April 26, 2013 at 2:43 am | | Reply

    good luck!!!

    p/s : ehh. dah publish lah entri nih. 😉

  3. suri
    suri April 26, 2013 at 2:50 am | | Reply

    cepat dan padat mmg tak der masalah nak buat ni hee org pakar reviw katakan 🙂

    semoga berjaya 😎

  4. Aku Penghibur
    Aku Penghibur April 26, 2013 at 3:35 am | | Reply

    good luck 🙂

  5. hafizmd
    hafizmd April 26, 2013 at 6:11 am | | Reply

    ok..ambe dah baca dan bertambah semangat utk siapkan entri review ni…

    tinggal sampai 11.59 malam ni jer lagi..hohoho

  6. hafiz
    hafiz April 26, 2013 at 6:26 am | | Reply

    terkejut den ingat dah menang tadi

  7. hafizrahim
    hafizrahim April 26, 2013 at 6:32 am | | Reply

    Dah kira menang la ni bila dah publish..hehe

  8. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 26, 2013 at 6:53 am | | Reply

    Tahniah2 murah rezeki )

  9. sha
    sha April 26, 2013 at 7:54 am | | Reply

    😆 pandainya buat review.. bagus2…

  10. sabree hussin
    sabree hussin April 26, 2013 at 12:27 pm | | Reply

    apa dah jadi dengan blog earncent tu? Kena hack?

  11. HafizAmri
    HafizAmri April 26, 2013 at 12:29 pm | | Reply

    wahh RM100 bayak juga tu kalau dapat…

  12. razana
    razana April 26, 2013 at 1:29 pm | | Reply

    Hidup mestilah happy kan, kenangan perlu dirakam ceriaselalu

  13. Wan Mohd Hafiz
    Wan Mohd Hafiz April 26, 2013 at 1:31 pm | | Reply

    Dah campur speaking tu, kalau tak menang jugak tak tau nak katalah. 😀

    Good luck bro…

  14. blackrosehunter
    blackrosehunter April 26, 2013 at 3:17 pm | | Reply

    orang berpengalaman review..hebat bangat..haha

  15. auc
    auc April 26, 2013 at 3:58 pm | | Reply

    tahniah..ehhh bukan x menang lagi 🙂

  16. Hafizul
    Hafizul April 29, 2013 at 2:58 am | | Reply

    Hahaha..tuuu dia dah join dah..kan dah kata..ada ada jer ayat dia yang buat saya tersyum sendiri..emm..saya terlupa nak review di alexa..jeng2..haha

  17. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 3:41 am | | Reply

    all d best

  18. Hafizul
    Hafizul May 4, 2013 at 6:41 am | | Reply

    Bila la keputusan nak diumumkan yer?haha

  19. Senarai Penuh Peserta Yang Terlibat Dengan GA Blog Hairulazni.my
    Senarai Penuh Peserta Yang Terlibat Dengan GA Blog Hairulazni.my March 19, 2014 at 12:06 pm |

    […] Ahmad Faizal a.k.a Titan : […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.