18 Responses

  1. Zqah
    Zqah April 26, 2013 at 10:58 pm | | Reply

    Dah lama tak layan anime ..
    Dulu suka juga layan Gundam Seed dengan Gundam destiny 😀

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:18 pm | | Reply

      wah, minat gundam juga rupanya.

      1. Abdur Rozak
        Abdur Rozak May 25, 2013 at 9:50 am | | Reply

        Best…,terimakasih kerana mengkongsinya.

  2. hafizmd
    hafizmd April 26, 2013 at 11:19 pm | | Reply

    walaupun ambe bukan kaki download, tp ambe kaki anime..jadi thanks bro!

    weh, lu tak tidor ke ni..hahha

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 2:40 am | | Reply

      tak tidur. tapi tertidur kul 5.30. bangun kul 6.30. Nasib tak lajak subuh. Olaaa!

  3. yusri
    yusri April 27, 2013 at 3:34 am | | Reply

    ok thanks for the info…sape kaki download tu memang patut try gi kat link tu…

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:16 pm | | Reply

      kaki download mesti ramai dah tahu.
      haha 😎

  4. thaqibzaki
    thaqibzaki April 27, 2013 at 3:43 am | | Reply

    Tercari gak aku. Selalunya google search je. Ada jumpa, download terus. Ni dah ada spesifik link, lagi senang kerja nak download ni. hahaha~

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:15 pm | | Reply

      ada gak yang mencari rupanya.

      olaaa!

  5. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 27, 2013 at 3:05 pm | | Reply

    ak kurang cikit anime ni lebih suka filem aksi haha

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:13 pm | | Reply

      orang genius aje layan anime ni. haha 😈

  6. Hafizul
    Hafizul April 29, 2013 at 2:52 am | | Reply

    Emm saya bukan kaki download..jadi saya tak tahu link ni..terima kasih sudi kongsikan..huhu..

  7. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 3:13 am | | Reply

    aku nak tanya juga lah.. kat mana nak download citer korea yg best?yg terbaru? ahaha.. dah jumpa, tapi de yg slow sikit.. tak kira, aku nak yg laju, tak yah bayar.. hehee

  8. senasai2020
    senasai2020 April 30, 2013 at 1:22 am | | Reply

    🙄 Terima kasih bro..saya pun duk cari ni kebetulan bro dah bagi URLnya, bagus,bagus….Bolehlah anak2 tonton cerita kegemaran mereka nanti.

  9. Hafizul
    Hafizul May 4, 2013 at 6:31 am | | Reply

    Kalau nak download citer iron man macam mana?

  10. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 4:37 am | | Reply

    Yes!!! Download sekarang!!!! 😆

  11. ierya
    ierya September 7, 2014 at 2:03 pm | | Reply

    Copppp …. kalau nak download anime kan ,, saye try pakai idm ngan fdm ,,selain tu ad lagi tak ?

  12. Fiseu
    Fiseu June 23, 2017 at 11:05 pm | | Reply

    Semua tu ade sub malay ke bruh ?? Jawab tau hehe ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.