18 Responses

  1. Khairul Zamri
    Khairul Zamri April 27, 2013 at 3:35 pm | | Reply

    aku pun petang-petang pegi gym tapi tu lah kan motivasi kena tinggi supaya maintain dan istiqamah 😀

  2. BukharimMalek
    BukharimMalek April 27, 2013 at 5:19 pm | | Reply

    hahahah.. biasanya takut sehari 2 je.. pastu tak larat nk buat.. 🙄

  3. Hairul Azni
    Hairul Azni April 28, 2013 at 3:18 am | | Reply

    Setakat ni tak pernah lagi buat senaman berintensi tingi ni..

  4. hanafi abdullah
    hanafi abdullah April 28, 2013 at 2:55 pm | | Reply

    menarik juga untuk dicuba..tetapi saya mahu pastikan bersedia dahulu takut muntah air nanti

  5. cikgu naman
    cikgu naman April 28, 2013 at 3:38 pm | | Reply

    patutlah badan lu kotak²..hehe

    1. zool
      zool April 29, 2013 at 2:59 am | | Reply

      Badan dia kotak2? Hebat tu? bentuk segiempat tepat ke?

    2. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 3:21 pm | | Reply

      boleh ar titan masuk kelab blogger 6 pax.. tanya abg ensem

  6. zool
    zool April 29, 2013 at 2:02 am | | Reply

    betulla tu..kena dptkan ebook ni

  7. Hafizul
    Hafizul April 29, 2013 at 2:47 am | | Reply

    Pernah juga lakukan larian ni masa muda2 dulu..biasanya lepas waktu subuh..masuk kerja badan segar..masalah pembuangan air besar pun lancar ajer..tapi sejak kawin ni rasa mood nak joging tu dah kelaut..

  8. staibaqhang
    staibaqhang April 29, 2013 at 4:31 am | | Reply

    masa untuk mengkotakkan perut yang bulat…

  9. Denaihati
    Denaihati April 29, 2013 at 6:41 am | | Reply

    pecut 20saat tu macam lari pecut 100m kot…memang mencabar tapi pasti berbaloi.

  10. wazy
    wazy April 29, 2013 at 3:56 pm | | Reply

    Senaman banyak jenis,kalau rajin bersenam ,memang gempak la

  11. Cuti Malaysia
    Cuti Malaysia April 30, 2013 at 2:51 pm | | Reply

    Haa yg ni aku maleh nak follow.dlu yg hang bg tips minum air suam setiap kali nak minum tu mmg aku ikutt and berkesan..skeg sah jadi habit lak

  12. Along
    Along May 3, 2013 at 4:51 am | | Reply

    Aku bakar lemak dengan pumpin jer,tu pun separuh mati psal aku ne obese.Apa pun thanks ya..

  13. bukit gambang
    bukit gambang May 4, 2013 at 3:57 am | | Reply

    alamak, dah lama tak senaman ni, risao la jugak..

  14. Hafizul
    Hafizul May 4, 2013 at 6:21 am | | Reply

    Bersenam dengan isteri lagi seronok daripada bersenam sendirian..hahaha

    1. sohoque
      sohoque May 12, 2013 at 3:21 pm | | Reply

      hahahaha.. bab ni aku setuju.. tp titan belum kawen kot… rugi!!!

  15. sohoque
    sohoque May 12, 2013 at 3:22 pm | | Reply

    aku ni joging dlm keadaan normal pon dah pancit, inikan pula nak buat set mcm tu.. mencabar tuuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.