25 Responses

  1. hatiputera
    hatiputera April 27, 2013 at 4:19 am | | Reply

    Agak-agak bounce rate blog saya bila nak turun yer.

  2. Akuro San
    Akuro San April 27, 2013 at 4:38 am | | Reply

    Tahniah~ Blog yang banyak tips cara nak buat duit~ tu yang orang berkenan nak baca~ 🙂

  3. auc
    auc April 27, 2013 at 4:48 am | | Reply

    apa beza bounce rate google dgn alexa ni bro?

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 5:31 am | | Reply

      entah. aku tak check yang google punya plak. Haha..
      tapi kalau bounce rate, memang aku check dari alexa biasanya.

  4. afif
    afif April 27, 2013 at 6:13 am | | Reply

    feh mantap blog ni..

  5. MK Kimi
    MK Kimi April 27, 2013 at 7:01 am | | Reply

    sll tgk kat google analytic. kat alexa dia tak gtau pon…tp aku pny sgt tinggi.

  6. zool
    zool April 27, 2013 at 7:07 am | | Reply

    bounce rate aku tinggi lagi.. malu nak citer

  7. Asyrof Asri
    Asyrof Asri April 27, 2013 at 7:11 am | | Reply

    Teringin nak dapat anugerah dari Tan Sri google jugak pasal benda ni.

    Encik Titan ke blog saya lama baca?..

  8. Along
    Along April 27, 2013 at 7:13 am | | Reply

    Yang aku lagi teruk,apa dia tu bounce rate ye… Tahniah

  9. daddydee
    daddydee April 27, 2013 at 7:51 am | | Reply

    Hebat la tuan. memang terbaik dari ladang…

  10. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 27, 2013 at 8:06 am | | Reply

    Untungla saya tak pakar seo,

  11. M'Rie R'Nie
    M'Rie R'Nie April 27, 2013 at 9:45 am | | Reply

    Bounce Rate blog kita pun baguih gak adalah dalam 5%++

  12. hanafi abdullah
    hanafi abdullah April 27, 2013 at 1:00 pm | | Reply

    semakin rendah bounce rate semakin bagus..tapi penilaian ini berdasarkan komputer..benda yang tak ada perasaan.

  13. beckhrooy
    beckhrooy April 27, 2013 at 2:18 pm | | Reply

    aku punya 71.81% bounce rate (g.analytic), tapi pandai pula alexa makin baik skrg hehe

  14. Amirul Aslam
    Amirul Aslam April 27, 2013 at 3:07 pm | | Reply

    Untunglah power SEO ~~ 🙄

  15. iOSGEAR
    iOSGEAR April 27, 2013 at 3:21 pm | | Reply

    Masih tak tahu dan tak faham apa itu bounce rate..nak kena pi belajar lepas baca entri ni..

  16. Hafizul
    Hafizul April 29, 2013 at 2:51 am | | Reply

    Program apa pulak tu?hehe..emm yang saya punya masih tinggi..saya biasa tengok dalam anlytic..

  17. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 3:09 am | | Reply

    tahniahlah.. aku jeles jugak.. tapi itu dah kepakaran ko kan.. tahniah lah.. senang hati tgk blog aku tau leh pergi jauh.. hahah.. nyampah tak komen.. hihi..

    apa pun, all d best

  18. bukit gambang
    bukit gambang May 4, 2013 at 3:59 am | | Reply

    ramai orang dah mula jatuh cinta kot kat blog nih…hehe

  19. Hafizul
    Hafizul May 4, 2013 at 6:29 am | | Reply

    Seronok kan?bound rate saya pun dah kurang..statistik pun dah kurang..alhamdulillah..gembiranya..hehe

  20. sohoque
    sohoque May 8, 2013 at 10:26 am | | Reply

    aku dr td klik artkel kat blog ko ni. kena blanja aku cendol ni bro..!!!

  21. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 4:35 am | | Reply

    Bounce rate? Blurrr.. Tak reti sangat benda2 macam ni.. Nak komen pun cam kehilangan idea pulak.. Uhuhu~~

  22. kak ina kl
    kak ina kl May 24, 2013 at 1:35 am | | Reply

    perkongsian yang baik 😉

  23. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad May 7, 2014 at 4:50 pm | | Reply

    Bounce rate blog saya masih 60-70%

    Hmm,impian besar nak turunkan sampai 1.89% sahaja.

    Kerja harus keras!! 😀

  24. Cekgu Norazimah
    Cekgu Norazimah July 18, 2016 at 3:15 am | | Reply

    wah ! tahniah ! mmg terbaik, kena berguru ni cara nak buat artikel yg boleh orang lepak lama2 dekat blog 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.