13 Responses

  1. Arieffahmi Abd Razak
    Arieffahmi Abd Razak April 27, 2013 at 7:21 am | | Reply

    Mat luthfi ni genius. aku suka cara dia berfikir .:D

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:20 pm | | Reply

      yap.
      genius macam gua juga. haha

  2. daddydee
    daddydee April 27, 2013 at 7:54 am | | Reply

    air percuma 20liter erk? hahhaha

    Mat lufti memang satu fenomena…hahahha

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:23 pm | | Reply

      betul.

      fenomena di Malaysia tak terkalah.

  3. Amirul Aslam
    Amirul Aslam April 27, 2013 at 8:23 am | | Reply

    MAt luthfi terbaek ~~

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:24 pm | | Reply

      yap.

      genius dalam pembuatan video yang olaaa!

  4. hanafi abdullah
    hanafi abdullah April 28, 2013 at 2:59 pm | | Reply

    satu kelebihan seseorang yang patut kita banggakan bersama..

  5. Ladfe Amir
    Ladfe Amir April 28, 2013 at 6:09 pm | | Reply

    memang sentiasa ada idea MatLuthfi ni. dia bukan saja orang yang pandai bercakap, tapi tahu apa yg dia cakapkan

  6. Hafizul
    Hafizul April 29, 2013 at 2:50 am | | Reply

    Hehe..betul lah tu..kebenaran tak pernah menipu..emm ye la kan en titan..kalau sembang dengan mereka yang berfikiran terbuka dan tidak finatik, rasa seronok jugak..

  7. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 3:05 am | | Reply

    betul.. kena cakap dgn org yg open.. lau sokong tahap dewa, mmg susah nak cakap apa pun..

    1. Hafizul
      Hafizul May 4, 2013 at 6:27 am | | Reply

      Hehe..betul dah tu..baik ckp dengan mereka yang open minded..

  8. sohoque
    sohoque May 10, 2013 at 3:10 pm | | Reply

    mat lutfi.. i looiiikkkeee 😆

  9. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 4:33 am | | Reply

    Memang selalu ikut update terkini dari Mat Luthfi ni.. Video2 dia ada banyak motif yang nak disampaikan.. Bukan sekadar main hentam kromo macam sesetengah orang tu.. Kosong, takde isi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.