11 Responses

  1. Joe
    Joe April 27, 2013 at 6:44 am | | Reply

    Ode to joy. 7th Symphony by beetoven ade tak?

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:54 pm | | Reply

      ada kalau tak silap.
      cuba check kat site dia.
      ada yang leh download free. Ada yang kena beli.

  2. daddydee
    daddydee April 27, 2013 at 7:48 am | | Reply

    Muzik piano dan cello ni memamng amat menarik…

    Masih x leh komen kat earncent bro.

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:55 pm | | Reply

      entahlah. Aku biarkan dulu blog tu rehat secukupnya.

      1. fiezaradzi
        fiezaradzi April 29, 2013 at 2:57 am | | Reply

        blog tu demam teruk tu.. biarlah dulu.. kesian dia..

  3. Denaihati
    Denaihati April 27, 2013 at 2:23 pm | | Reply

    walaupun tak faham, tapi best jugak, banyak kelainan….baru tahu ada kumpulan ni.

    1. titan
      titan April 27, 2013 at 4:58 pm | | Reply

      yap. Antara yang terbaik mereka ni. 😈

  4. Oneblogsocial
    Oneblogsocial April 28, 2013 at 12:04 am | | Reply

    Terimakasih Titan,atas perkongsianya.

  5. Hafizul
    Hafizul April 29, 2013 at 2:49 am | | Reply

    Kali pertama dengar nama nih..hahaha

  6. fiezaradzi
    fiezaradzi April 29, 2013 at 2:59 am | | Reply

    kalau ada yg kena mengena, mesti best kan.. 😀

  7. Rosmiza
    Rosmiza May 16, 2013 at 4:30 am | | Reply

    Nice! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.